Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True wireless-hörlurar anpassade för sport

Sony WF-XB700 - Black

  Art.nr: 1012781
 • Upp till 9 timmar batteritid
 • Stänksäkra med IPX4-klassning
 • Smidiga handsfreesamtal
 • 18 h batteritid med laddningsfodral
 • Stöd för röstassistent
690:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Sony WF-XB700 - Black
True wireless-hörlurar anpassade för sport
Sony WF-XB700 - Black

690:-

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

199:-


 • Pris: 889:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Sony WF-XB700 - Black
True wireless-hörlurar anpassade för sport
Sony WF-XB700 - Black

690:-

Andersson Wall charger 18 W 1-Port 3A QC 3.0 White

99:-


 • Pris: 789:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlös frihet, stark bas samt svett- och stänksäker teknik. Sony WF-XB700 är ett par trådlösa True wireless-hörlurar med ett kraftfullt, djupt EXTRA BASS-ljud som ger rejält tryck i alla dina favoritlåtar i upp till 9 timmar. Med IPX4-klassning kan varken vattenstänk eller svett hindra dig från att röra dig i takt till musiken tillsammans med dina Sony WF-XB700. Den ergonomiskt utformade öronsnäckorna gör att du kan lyssna på musik hela dagen lång utan obehag i öronen. 

Toppbetyg hos mobil.se 

"Ljudet i headsetet är kanske starkare i diskant och bas än i mellanregistret, men som helhet skulle jag beskriva ljudåtergivningen som mjuk och behaglig."

"Headsetet har nio timmars batteritid till att börja med är riktigt bra. Tio minuter i etuiet ska ge dig en timmes ytterligare musiktid, vilket stämmer med mitt intryck. Headsetet är dessutom IP-klassat enligt IPx4, vilket innebär att det tål svett och regnstänk."

Ta del av hela testet genom att klicka här.

EXTRA BASS för verkligt djup

De trådlösa hörlurarna WF-XB700 är en del av EXTRA BASS-serien från Sony där alla låga frekvenser förstärks för att skapa ett fantastiskt basljud. Du får ett precist och djupt ljud som ger ett extra lyft till alla låtar du lyssnar på.

Vattentålig vardag

Med sin IPX4-klassade vattentålighet får du ett par trådlösa in-ear-hörlurar med en svettsäker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar oavsett hur mycket du svettas. Varken vattenstänk eller svett kan hindra dig från att röra dig i takt till musiken tillsammans med dina Sony WF-XB700.

Sony WF-XB700 trådlösa in-ear-hörlurar i öronen på en dansande man

Praktiskt fodral med snabbladdning

Med de trådlösa hörlurarna WF-XB700 kan du lyssna ostört på din musik i upp till totalt 18 timmar med laddningsfodralet. En full laddning ger hörlurarna 9 timmar speltid. Om dina hörlurar börjar få slut på batteri kan de enkelt snabbladdas i laddningsfodralet i 10 minuter för upp till 60 minuters speltid. 

Sony WH-XB700 trådlösa true wireless-hörlurar ligger på marken

I förpackningen:

 • Sony WF-XB700 
 • Laddningsfodral
 • USB-laddningskabel
 • Öronproppar i silikon (XS, S, M, L) 
 • Bruksanvisning