Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

True wireless-hörlurar med 24 timmars batteritid

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S

  Art.nr: 1016116
  • 24 timmars batteritid
  • Enkla att använda
  • Pausa och spela automatiskt
  • Ergonomisk design
990:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nya uppdaterade Mi True Wireless Earphones 2S laddar numera trrådlöst med valfri Qi trådlös laddare. De stilrena hörlurarna har en batteritid på upp till 24 timmar, är ergonomiskt designade och reducerar bakgrundsbrus effektivt så att du kan ta viktiga samtal eller jobbmöten var du än befinner dig.

24 timmars batteritid, snabb trådlös laddning

Nu kan du lyssna på musik eller prata ostört under en hel dag! Mi True Wireless Earphones 2S kan användas i cirka 5 timmar på en enda fulladdning och hela 24 timmar i kombination med ett laddningsetui. Hörlurarna laddas automatiskt upp i den medföljande laddningsfodralet som i sin tur numera kan laddas upp trådlöst på valfri Qi laddare. Både hörlurarna och laddningsfodralet stöder dessutom snabbladdning, vilket garanterar full laddning inom en timme. 

Mindre brus, fler samtal

Med Mi True Wireless Earphones 2S slipper du oroa dig över att det är högljutt där du sitter och du kan alltid ringa ett viktigt samtal eller ha jobbmöten var du än är. Hörlurarna är utrustade med två inbyggda mikrofoner vilket gör att Mi True Wireless Earphones 2S har dubbla hörlurar. I kombination med avancerad teknik gör det att Mi True Wireless Earphones 2S reducerar bakgrundsbruset drastiskt. 

Enkla att använda

De smarta hörlurarna är enkla att använda - kontrollera musik, samtal och röststassistans genom att dubbeltrycka på hörlurarna. Du som har en Mi/Redmi-smartphone kan även enkelt ansluta dina hörlurar genom ett pop-up fönster

Kan användas separat - och tillsammans

Med Mi True Wireless Earphones 2S finns det inga begränsningar - du kan välja att använda hörlurarna hur du vill. För en friare upplevelse kan du använda hörlurarna var för sig eller båda hörlurarna för att få ett tredimensionellt ljud - valet är ditt. 

Förbättrad ljudkvalitet och upplevelse

Mi True Wireless Earphones 2S stödjer ljudkodek som AAC och LHDC vilka båda ger ett rent och klart ljud när du lyssnar på musik eller ringer ett samtal. 

Ergonomisk design

Dessa smarta hörlurar är ergonomiskt designade för att ge maximal komfort och passform under en lång tid. Eftersom en hörlur endast väger 4.5 g är hörlurarna bekväma att ha på sig även under längre perioder.

Pausa och spela automatiskt

Mi True Wireless Earphones 2 Basic känner av om de är i öronen eller inte. Pausa ljudet enkelt genom att ta ur hörlurarna, och sätt i dem igen för att fortsätta där du var. Perfekt för att se till att du aldrig missar din favoritlåt eller favoritpodcast.