Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

65" 4K QLED-TV med välutvecklade bildegenskaper

Samsung QE65Q70RATXXC

  Art.nr: 1007300
  • Quantum HDR 1000
  • Direct Full Array 4X-panel
  • Bildprocessor med AI
  • Airplay 2 och Apple TV-app
  • Ambient Mode
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung QE65Q70RATXC är en 65-tums QLED 4K UHD Smart-TV framtagen för att ge en imponerande bildupplevelse i allt från film till spel. Q70R ger ljusstyrning med utmärkt precision, optimal färgvolym samt Quantum HDR 1000 för bättre ljussättning, hög kontrast och HDR-återgivning. Du får ett smidigt gränssnitt att navigera i samt stöd för stöd för Google Assistant och med Ambient Mode gör du din TV till en unik inredningsdetalj som passar i alla miljöer.

Detaljrik bild på utmärkt panel

Direct Full Array 4X-panelen med full bakgrundsbelysning styr ljuset i enskilda delar för att framställa djupare svärta och ljusare segment i utvalda delar av skärmen. Detta medför att du kan få ljuvlig svärta och gnistrande vita delar samtidigt i samma scener.

Ta del av optimerat bildmaterial

För  att du skall få bättre bild i din TV tar man med hjälp av Quantum 4K processor och integrerad artificiell intelligens. Samsung har tidigare bearbetat enorma mängder data i olika typer av bildmaterial och processorn i Q70R använder AI för att identifiera segment i bilden som kontinuerligt optimeras. Du får mer detaljer och förbättrad djupkänsla med ett slående realistiskt intryck.

Realistisk bild med HDR 1000

Med finjusterade färger och nivåer på svärtan framställs en levande bild med naturlig bildåtergivning. Spel, filmer och serier med klara och framträdande detaljer kan visas sömlöst i ljusa och mörka områden samtidigt och ljusstyrkan ger ett bra intryck i ljusare områden i bilden.

Du får stöd för olika typer av HDR som HLG, HDR10+ och Quantum HDR 1000 som optimerar tittarupplevelsen för att motsvara verkligheten i återgivningen vid uppspelning av kompatibelt material.

Stöd för optimal färgvolym

Color Volume 100% by Quantum Dot är precis vad namnet beskriver. Du får stöd för att visa optimal färgvolym i formatet DCI-P3 - framtaget för de flesta bioskärmar och HDR-filmer framtagna för TV. Ta del av ljusa scener och exceptionellt klara samt intensiva färger. Oavsett vilken ljusstyrka det är i scenen du tittar på så får du alltid 100% färgrymd med klanderfri färgåtergivning.

Automatisk anpassning efter omgivningen

För att du skall få så behaglig bild som möjligt får du du valmöjligheten att kunna låta din TV anpassa ljusstyrkan i förhållande till ljuset i dess omgivning. Allt för att du skall få en klarare bild, men främst när det väl behövs som vid olika tider på dygnet beroende på ljusinsläpp i rummet.

Få en förbättrad spelupplevelse

När du startar upp en ansluten spelkonsol som Xbox One, PS4 eller Nintendo Switch får du användning av Automatic Game Mode. Inställningarna i din TV optimeras för att ge dig en trivsam spelupplevelse i stort format. Du får minimalt med input lag och bilduppdateringen går ner till låga 15 ms. Du får automatiskt snabb uppdateringsfrekvens för att reducera eventuellt brus vid rörelser i bilden.

Speciellt för Xbox One-användare och datorer med kompatibla AMD-grafikkort får du ytterligare fördelar. Genom användningen av AMD Radeon FreeSync 2™ (VRR) teknologi elimineras eftersläpningar samt hackiga rörelser fullständigt så du kan fokusera på underhållningen. QLED-modellerna låter dig få snabb bilduppdatering samt minimal ingångsfördröjning på 6.8 ms.

Dynamic Black Equalizer möjliggör bättre synlighet i mörka områden och med hjälp av avancerad analysering av olika scener optimeras bildkvaliteten. Även ljudet kan förbättras för att du skall få utökad inlevelse.

10 års garanti mot inbrännings-skador

Vid köp av Q70R erbjuder Samsung 10 års garanti mot inbränning i skärmen. Du slipper oron av att din TV kommer få enskilda statiska segment i bildvisningsytan och du kommer alltid ha en ren bild i minst 10 år. För att garantin skall gälla behöver du registrera köpet enligt deras anvisningar hos Samsung genom att besöka dem här, där du även kan ta del av de fullständiga villkoren. 

Få din TV att smälta in i omgivningen

Med ambitionen att skapa något unikt för att du inte skall behöva ha en stor svart rektangel i snygg 360°-design oavsett på stativ eller upphängd tätt intill väggen finns Ambient Mode i Samsung Q70R. Detta kan enklast beskrivas som en unik skärmsläckare med innovativa egenskaper. Du kan välja att få upp information om tid, datum och väder med exempelvis trivsamma illustrationer, ditt egna fotogalleri eller spela upp bakgrundsmusik.

Du slipper oron om att du får upp en oinspirerande svart TV när du inte använder den och kan känna dig tryggare i att kanske välja en stor modell som ändå kan smälta in i omgivningen.

Med hjälp av SmartThings-appen kan du även fotografera din TV där den är placerad för att bilden sedan skall återskapa vad som visas bakom för att skapa en unik transparent känsla som ytterligare sammanflätar din TV med omgivningen.

Tryck på bilderna nedanför för att se lite olika alternativ med Ambient Mode.

Smidiga menyer och lätt hantering med One Remote

Det lätthanterliga gränssnittet i din nya Samsung TV samlar allt det viktigaste så du på snabbt och enkelt sätt kan navigera precis dit du vill. Du hittar allt från inställningar till appar som YouTube och CMore inom ett par klick.

Den medföljande fjärrkontrollen One Remote låter dig inte bara styra din TV, utan även andra anslutna enheter som Bluray- och 4K UHD-spelare med samma kontroll. Du hittar fysiska knappar som låter dig ta snabba genvägar till populära  streaming-tjänster som Netflix, Rakuten TV och Amazon Prime.

Airplay 2 och Apple TV-appen

I Samsungs Smart-TV finner du nu även Airplay 2 och Apple TV-appen som fungerar på samma vis i din Samsung tv som på en IOS-enhet eller en Apple TV. Du kan ladda ner innehåll från Itunes och kommer även att kunna använda den kommande streaming-tjänsten Apple TV Plus.

Stöd för Google Assistant

Skulle du ha en högtalare eller portabel enhet som en smartphone eller surfplatta med Google Assistant ansluten i samma nätverk kan du även använda dessa för att styra olika funktioner i din TV. Använd rösten för att exempelvis växla mellan kanaler, justera volymen eller styra uppspelningen. Praktiskt taget allt du kan tänkas göra med din fjärrkontroll.

Förbättrat ljud direkt ur din TV med "AI Sound"

För att du skall få en ljudupplevelse som är optimerad för dig och ditt hem använder man sig även här av artificiell intelligens. Varje scen analyseras direkt för att AI skall avgöra vad som spelas upp och hur det framhävs för dig på bästa sätt.

Genom att kalibrera ljudet vid förstagångsinstallationen då man tar hjälp av fjärrkontrollens mikrofon analyseras först omgivningen i rummet där din TV är placerad. All data i ljudet analyseras i varje scen samtidigt som rummets karaktär beaktas vid uppspelning för att du skall få en bättre ljudupplevelse.

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

1007300 1007300 Samsung Samsung QE65Q70RATXXC QE65Q70RATXXC Samsung QE65Q70RATXC är en 65-tums QLED 4K UHD Smart-TV framtagen för att ge en imponerande bildupplevelse i allt från film till spel. Q70R ger ljusstyrning med utmärkt precision, optimal färgvolym samt Quantum HDR 1000 för bättre ljussättning, hög kontrast och HDR-återgivning. Du får ett smidigt gränssnitt att navigera i samt stöd för stöd för Google Assistant och med Ambient Mode gör du din TV till en unik inredningsdetalj som passar i alla miljöer. Detaljrik bild på utmärkt panel Direct Full Array 4X-panelen med full bakgrundsbelysning styr ljuset i enskilda delar för att framställa djupare svärta och ljusare segment i utvalda delar av skärmen. Detta medför att du kan få ljuvlig svärta och gnistrande vita delar samtidigt i samma scener. Ta del av optimerat bildmaterial För  att du skall få bättre bild i din TV tar man med hjälp av Quantum 4K processor och integrerad artificiell intelligens. Samsung har tidigare bearbetat enorma mängder data i olika typer av bildmaterial och processorn i Q70R använder AI för att identifiera segment i bilden som kontinuerligt optimeras. Du får mer detaljer och förbättrad djupkänsla med ett slående realistiskt intryck. Realistisk bild med HDR 1000 Med finjusterade färger och nivåer på svärtan framställs en levande bild med naturlig bildåtergivning. Spel, filmer och serier med klara och framträdande detaljer kan visas sömlöst i ljusa och mörka områden samtidigt och ljusstyrkan ger ett bra intryck i ljusare områden i bilden. Du får stöd för olika typer av HDR som HLG, HDR10+ och Quantum HDR 1000 som optimerar tittarupplevelsen för att motsvara verkligheten i återgivningen vid uppspelning av kompatibelt material. Stöd för optimal färgvolym Color Volume 100% by Quantum Dot är precis vad namnet beskriver. Du får stöd för att visa optimal färgvolym i formatet DCI-P3 - framtaget för de flesta bioskärmar och HDR-filmer framtagna för TV. Ta del av ljusa scener och exceptionellt klara samt intensiva färger. Oavsett vilken ljusstyrka det är i scenen du tittar på så får du alltid 100% färgrymd med klanderfri färgåtergivning. Automatisk anpassning efter omgivningen För att du skall få så behaglig bild som möjligt får du du valmöjligheten att kunna låta din TV anpassa ljusstyrkan i förhållande till ljuset i dess omgivning. Allt för att du skall få en klarare bild, men främst när det väl behövs som vid olika tider på dygnet beroende på ljusinsläpp i rummet. Få en förbättrad spelupplevelse När du startar upp en ansluten spelkonsol som Xbox One, PS4 eller Nintendo Switch får du användning av Automatic Game Mode. Inställningarna i din TV optimeras för att ge dig en trivsam spelupplevelse i stort format. Du får minimalt med input lag och bilduppdateringen går ner till låga 15 ms. Du får automatiskt snabb uppdateringsfrekvens för att reducera eventuellt brus vid rörelser i bilden. Speciellt för Xbox One-användare och datorer med kompatibla AMD-grafikkort får du ytterligare fördelar. Genom användningen av AMD Radeon FreeSync 2™ (VRR) teknologi elimineras eftersläpningar samt hackiga rörelser fullständigt så du kan fokusera på underhållningen. QLED-modellerna låter dig få snabb bilduppdatering samt minimal ingångsfördröjning på 6.8 ms. Dynamic Black Equalizer möjliggör bättre synlighet i mörka områden och med hjälp av avancerad analysering av olika scener optimeras bildkvaliteten. Även ljudet kan förbättras för att du skall få utökad inlevelse. 10 års garanti mot inbrännings-skador Vid köp av Q70R erbjuder Samsung 10 års garanti mot inbränning i skärmen. Du slipper oron av att din TV kommer få enskilda statiska segment i bildvisningsytan och du kommer alltid ha en ren bild i minst 10 år. För att garantin skall gälla behöver du registrera köpet enligt deras anvisningar hos Samsung genom att besöka dem här, där du även kan ta del av de fullständiga villkoren.  Få din TV att smälta in i omgivningen Med ambitionen att skapa något unikt för att du inte skall behöva ha en stor svart rektangel i snygg 360°-design oavsett på stativ eller upphängd tätt intill väggen finns Ambient Mode i Samsung Q70R. Detta kan enklast beskrivas som en unik skärmsläckare med innovativa egenskaper. Du kan välja att få upp information om tid, datum och väder med exempelvis trivsamma illustrationer, ditt egna fotogalleri eller spela upp bakgrundsmusik. Du slipper oron om att du får upp en oinspirerande svart TV när du inte använder den och kan känna dig tryggare i att kanske välja en stor modell som ändå kan smälta in i omgivningen. Med hjälp av SmartThings-appen kan du även fotografera din TV där den är placerad för att bilden sedan skall återskapa vad som visas bakom för att skapa en unik transparent känsla som ytterligare sammanflätar din TV med omgivningen. Tryck på bilderna nedanför för att se lite olika alternativ med Ambient Mode. Smidiga menyer och lätt hantering med One Remote Det lätthanterliga gränssnittet i din nya Samsung TV samlar allt det viktigaste så du på snabbt och enkelt sätt kan navigera precis dit du vill. Du hittar allt från inställningar till appar som YouTube och CMore inom ett par klick. Den medföljande fjärrkontrollen One Remote låter dig inte bara styra din TV, utan även andra anslutna enheter som Bluray- och 4K UHD-spelare med samma kontroll. Du hittar fysiska knappar som låter dig ta snabba genvägar till populära  streaming-tjänster som Netflix, Rakuten TV och Amazon Prime. Airplay 2 och Apple TV-appen I Samsungs Smart-TV finner du nu även Airplay 2 och Apple TV-appen som fungerar på samma vis i din Samsung tv som på en IOS-enhet eller en Apple TV. Du kan ladda ner innehåll från Itunes och kommer även att kunna använda den kommande streaming-tjänsten Apple TV Plus. Stöd för Google Assistant Skulle du ha en högtalare eller portabel enhet som en smartphone eller surfplatta med Google Assistant ansluten i samma nätverk kan du även använda dessa för att styra olika funktioner i din TV. Använd rösten för att exempelvis växla mellan kanaler, justera volymen eller styra uppspelningen. Praktiskt taget allt du kan tänkas göra med din fjärrkontroll. Förbättrat ljud direkt ur din TV med "AI Sound" För att du skall få en ljudupplevelse som är optimerad för dig och ditt hem använder man sig även här av artificiell intelligens. Varje scen analyseras direkt för att AI skall avgöra vad som spelas upp och hur det framhävs för dig på bästa sätt. Genom att kalibrera ljudet vid förstagångsinstallationen då man tar hjälp av fjärrkontrollens mikrofon analyseras först omgivningen i rummet där din TV är placerad. All data i ljudet analyseras i varje scen samtidigt som rummets karaktär beaktas vid uppspelning för att du skall få en bättre ljudupplevelse. Samsung TV-nyheter 4,3 23 12990 SEK 12990 NewCondition Discontinued
  1. Startsida - Karusell
  2. Samsung TV-nyheter