Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Adapter från Micro-USB kontakt till USB-C-kontakt

Andersson USB-C - Micro USB-B

  Art.nr: 1002764
  • Konverterar USB-Micro till USB-C
  • Plug and play-funktion
  • Ladda & synka nya telefonen med gamla laddaren
  • Smidig design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Har din nya mobiltelefon USB-C-kontakt men hemmet kryllar av Micro-USB-laddare? Andersson Micro-USB-B to USB-C löser problemet och låter dig använda alla dina gamla microUSB-kablar till din nya telefon.

Adaptern fungerar såklart även i alla andra scenarion där du behöver omvandla MicroUSB-B till USB-C. Den kompakta designen gör att adaptern är lätt att ta med överallt. USB-C ger en optimal allt-i-ett-lösning vilket betyder att du kan synkronisera, ladda och ger stöd för ljud och bild.

OBS! Adaptern i sig har inte stöd för direkt OTG-anslutning av t.ex. USB-minne eller andra lagringsenheter med micro-USB-anslutning.

1002764 1002764 Andersson Andersson USB-C - Micro USB-B UMD1000 Har din nya mobiltelefon USB-C-kontakt men hemmet kryllar av Micro-USB-laddare? Andersson Micro-USB-B to USB-C löser problemet och låter dig använda alla dina gamla microUSB-kablar till din nya telefon.Adaptern fungerar såklart även i alla andra scenarion där du behöver omvandla MicroUSB-B till USB-C. Den kompakta designen gör att adaptern är lätt att ta med överallt. USB-C ger en optimal allt-i-ett-lösning vilket betyder att du kan synkronisera, ladda och ger stöd för ljud och bild. OBS! Adaptern i sig har inte stöd för direkt OTG-anslutning av t.ex. USB-minne eller andra lagringsenheter med micro-USB-anslutning. Adapter 3,1 10 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Adapter