OTG-adapter med Micro-USB-kontakt

Andersson USB Micro OTG Cable

  Art.nr: 1009864
  • Adapter från USB-A till micro-USB
  • USB OTG
  • Anslut USB-tillbehör till din mobiltelefon

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson USB Micro OTG  är en smart och smidig lösning för dig som vill ansluta USB-enheter till din mobiltelefon med OTG-stöd. USB-adaptern ansluts till din telefon via microUSB. Via USB-A-ingång kan du sedan koppla in USB-minnen, möss, tangentbord eller andra USB-tillbehör som din mobil klarar av att driva. 

Tänk på att det är din telefon som avgör vilka typer av USB-tillbehör som fungerar. För att ta reda på vad du kan ansluta titta i manualen till din mobiltelefon.

1009864 Andersson Andersson USB Micro OTG Cable USB-AM001 Andersson USB Micro OTG  är en smart och smidig lösning för dig som vill ansluta USB-enheter till din mobiltelefon med OTG-stöd. USB-adaptern ansluts till din telefon via microUSB. Via USB-A-ingång kan du sedan koppla in USB-minnen, möss, tangentbord eller andra USB-tillbehör som din mobil klarar av att driva. Tänk på att det är din telefon som avgör vilka typer av USB-tillbehör som fungerar. För att ta reda på vad du kan ansluta titta i manualen till din mobiltelefon. Adapter 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Adapter