Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Adapter Lightning till SD-kortläsare för iPad

Apple Lightning to SD Card Reader

  Art.nr: 227015
  • Dela dina minnen med släkt och vänner
  • För över bilder till din iPad
  • Kortläsare för de flesta format
  • Stöd för USB 3.0

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Lightning-till-SD-kamerakortläsaren är det enkelt att för över bilder och videor från en digitalkamera till din iPad, så att du kan visa dem på den snygga Retina-skärmen och dela dem med släkt och vänner.

För över bilder till din iPad

När du har satt in SD-kortet i läsaren öppnar iPad automatiskt appen Bilder där dina bilder finns ordnade efter ögonblick, samlingar och år. Om du använder iCloud-bildbiblioteket lagras alla dina bilder och videor i full upplösning på ett säkert sätt i iCloud och läggs automatiskt till i appen Bilder på alla dina enheter. Med iCloud-bilddelning kan du dela bilder och videor med de personer du själv väljer. 

Kortläsare för de flesta format

Lightning-till-SD-kamerakortläsaren stöder vanliga bildfilformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-video, inklusive H.264 och MPEG-4.

Stöd för USB 3.0

USB 3.0-hastigheter stöds endast på iPad Pro. Övriga iPad-modeller stöder USB2-hastigheter

227015 227015 Apple Apple Lightning to SD Card Reader MJYT2ZM/A Med Lightning-till-SD-kamerakortläsaren är det enkelt att för över bilder och videor från en digitalkamera till din iPad, så att du kan visa dem på den snygga Retina-skärmen och dela dem med släkt och vänner. För över bilder till din iPad När du har satt in SD-kortet i läsaren öppnar iPad automatiskt appen Bilder där dina bilder finns ordnade efter ögonblick, samlingar och år. Om du använder iCloud-bildbiblioteket lagras alla dina bilder och videor i full upplösning på ett säkert sätt i iCloud och läggs automatiskt till i appen Bilder på alla dina enheter. Med iCloud-bilddelning kan du dela bilder och videor med de personer du själv väljer.  Kortläsare för de flesta format Lightning-till-SD-kamerakortläsaren stöder vanliga bildfilformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-video, inklusive H.264 och MPEG-4. Stöd för USB 3.0 USB 3.0-hastigheter stöds endast på iPad Pro. Övriga iPad-modeller stöder USB2-hastigheter Adapter 5 4 295 SEK 295 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Adapter