Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

USB-C till 3.5 mm-kabel för ljudöverföring

Belkin USB-C TO 3.5 MM Audio Cable

  Art.nr: 1009359
  • USB-C hane - 3.5 mm hane
  • Omvandlare för högupplöst ljud
  • Kompatibel med de flesta USB-C-smartphones
  • Kabellängd: ~180 cm

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av din musik överallt med denna USB-C till 3.5 mm-ljudkabel från Belkin. Kabeln gör det möjligt för dig att ansluta till exempel din mobiltelefon eller surfplatta till en extern ljudkälla och glädjas åt mer kraftfull uppspelning av dina favoritlåtar. Utformningen av ljudkabeln gör så att du slipper köpa och hålla reda på någon adapter, det är bara att koppla in kabeln och trycka på "Play".

Högupplöst ljud

Du kan vara säker på att ljudkvaliteten fortsätter vara hög. Kabeln har en inbyggd digital till analog-omvandlare för att eliminera eventuellt brus och samtidigt garantera djupa och detaljrika uppspelningar, precis som musiken är menad att höras. 

Kompatibilitet du kan lita på

Den smarta designen försäkrar att kabeln är kompatibel med de flesta smartphones på marknaden. Testad och bekräftad kompatibilitet med följande produkter och varumärken: Apple iPad Pro, Samsung, Huawei, Google, LG och HTC. 

Belkin USB-C TO 3.5 MM-ljudkabel
1009359 Belkin Belkin USB-C TO 3.5 MM Audio Cable F7U079bt06-BLK Njut av din musik överallt med denna USB-C till 3.5 mm-ljudkabel från Belkin. Kabeln gör det möjligt för dig att ansluta till exempel din mobiltelefon eller surfplatta till en extern ljudkälla och glädjas åt mer kraftfull uppspelning av dina favoritlåtar. Utformningen av ljudkabeln gör så att du slipper köpa och hålla reda på någon adapter, det är bara att koppla in kabeln och trycka på "Play". Högupplöst ljud Du kan vara säker på att ljudkvaliteten fortsätter vara hög. Kabeln har en inbyggd digital till analog-omvandlare för att eliminera eventuellt brus och samtidigt garantera djupa och detaljrika uppspelningar, precis som musiken är menad att höras.  Kompatibilitet du kan lita på Den smarta designen försäkrar att kabeln är kompatibel med de flesta smartphones på marknaden. Testad och bekräftad kompatibilitet med följande produkter och varumärken: Apple iPad Pro, Samsung, Huawei, Google, LG och HTC.  Adapter 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Adapter