Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Praktisk DVI till HDMI-adapter

Nedis DVI - HDMI Adapter

  Art.nr: 1006623
  • DVI hane till HDMI hona
  • Konverterar HDMI-kabeln till en DVI-anslutning
  • Klassisk och platsbesparande design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DVI till HDMI-adapter som konverterar HDMI-kabeln till en DVI-anslutning när du vill koppla in en enhet med HDMI-utgång till en enhet med DVI-ingång. Perfekt när du vill ansluta din bärbara dator till en extern skärm som saknar HDMI-ingång, anslut HDMI-kabeln till adaptern för att sedan ansluta adaptern till skärmen eller projektorn.

Observera att DVI enbart innehåller bildsignal, ingen ljudsignal.

1006623 Nedis Nedis DVI - HDMI Adapter CVBW34912AT DVI till HDMI-adapter som konverterar HDMI-kabeln till en DVI-anslutning när du vill koppla in en enhet med HDMI-utgång till en enhet med DVI-ingång. Perfekt när du vill ansluta din bärbara dator till en extern skärm som saknar HDMI-ingång, anslut HDMI-kabeln till adaptern för att sedan ansluta adaptern till skärmen eller projektorn. Observera att DVI enbart innehåller bildsignal, ingen ljudsignal. Adapter 5 1 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Adapter