Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flätad stereokabel med metallfinish

Belkin AV10164bt04-BLK

  Art.nr: 223748
  • 1,2 meter
  • 3,5 mm till 3,5 mm
  • Metallfinish
  • Mindre trassel

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En perfekt lösning för dig som vill spela upp musik via stereokabel. Använd tillsammans med hemmabiosystem, bilstereo, radio eller andra enheter som har 3,5 mm ingång. Fungerar ihop med alla surfplattor, telefoner och MP3-spelare.

Känsla av kvalitet

Den matta metallfinishen och flätade designen ger kabeln en snygg och stilren look samtidigt som den är praktisk och tålig så att du kan släpa med dig kabeln mellan kontoret, skolan och hemmet.

223748 Belkin Belkin AV10164bt04-BLK AV10164bt04-BLK En perfekt lösning för dig som vill spela upp musik via stereokabel. Använd tillsammans med hemmabiosystem, bilstereo, radio eller andra enheter som har 3,5 mm ingång. Fungerar ihop med alla surfplattor, telefoner och MP3-spelare. Känsla av kvalitet Den matta metallfinishen och flätade designen ger kabeln en snygg och stilren look samtidigt som den är praktisk och tålig så att du kan släpa med dig kabeln mellan kontoret, skolan och hemmet. AUX-kabel 3,8 5 129 SEK 129 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. AUX-kabel