Mini DisplayPort till VGA-adapter

Apple Mini DisplayPort to VGA-adapter

  Art.nr: 182648
  • Kompatibel med Mac-datorer
  • Anslut en extern bildskärm eller projektor
  • Koppla ihop Mac till analog standardbildskärm, projektor eller LCD-skärm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mini DisplayPort till VGA-adapter

Varje Mac med Mini DisplayPort-utgången ger dig möjlighet att ansluta en extern bildskärm eller projektor via en adapter. Du kan använda en extern bildskärm som ditt huvudsakliga arbetsområde eller för att utöka skrivbordet eller också kan du arbeta i speglat läge med en projektor, så att du kan se det som dina åhörare ser.

Använd Mini DisplayPort till VGA-adaptern för att ansluta din Mac till en analog standardbildskärm, projektor eller LCD-skärm som använder en VGA-kontakt eller -kabel. Läs dokumentationen eller kontakta bildskärmstillverkaren för att se till att du väljer rätt adapter.

Endast kompatibel med Mac-datorer med Mini DisplayPort.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

182648 Apple Apple Mini DisplayPort to VGA-adapter MB572Z/B Mini DisplayPort till VGA-adapter Varje Mac med Mini DisplayPort-utgången ger dig möjlighet att ansluta en extern bildskärm eller projektor via en adapter. Du kan använda en extern bildskärm som ditt huvudsakliga arbetsområde eller för att utöka skrivbordet eller också kan du arbeta i speglat läge med en projektor, så att du kan se det som dina åhörare ser. Använd Mini DisplayPort till VGA-adaptern för att ansluta din Mac till en analog standardbildskärm, projektor eller LCD-skärm som använder en VGA-kontakt eller -kabel. Läs dokumentationen eller kontakta bildskärmstillverkaren för att se till att du väljer rätt adapter. Endast kompatibel med Mac-datorer med Mini DisplayPort. Displayport-kabel 4 1 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Displayport-kabel