2 meter högkvalitativ HDMI-kabel med stöd för 8K

Andersson HDMI - HDMI 2.1 Premium 8K - 2M

  Art.nr: 1006873
 • Överföringshastighet på 48 Gb/s
 • 8K-, CEC-, VRR- och eARC-kompatibilitet
 • Stöd för upp till 8K-upplösning i 60 Hz
 • High Speed HDMI 2.1 med Ethernet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En 2 meter lång HDMI-kabel med nätverksstöd och en överföringshastighet på upp till hela 48 Gb/s. Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din dator, digitalbox eller spelkonsol din TV och kan via den digitala HDMI-signalen spela upp din media på en större display.

Kabeln stödjer upplösningar upp till 8K i 60Hz, 4K i 120Hz och är perfekt för dig som vill få ut det mesta av din TV.  Med guldpläterade kontakter och en flätad bomullssleeve står kabeln emot störningar från andra apparater och enheter för att försäkra en perfekt bild.

Byggkvalitet som imponerar

Kabeln är designad på ett sätt som utstrålar kvalitet. En ledare i förtennad koppar/koppar bidrar till kabelns långa livslängd och möjliggör samtidigt den höga dataöverföringen. Med ett flertal isolerande kablar är risken för störningar minimal och du kan hela tiden känna dig trygg i att uppspelningen blir som du förväntar dig.

En kabel med stöd för framtidens TV-upplevelser

Med sin långa livslängd och stöd för högupplöst media får du en perfekt bildupplevelse i exempelvis din 4K OLED TV, samtidigt som den är framtidssäkrad och kommer passa utmärkt även till framtidens TV där 8K-upplösning kommer bli allt vanligare. 

Högkvalitativ HDMI 2.1-kabel med stöd för:

 • 8K / UHD-2 (7680x4320) i 60Hz
 • 4K / UHD (3840x2160) i 120Hz 
 • HDR 
 • 3D-överföringar
 • Dolby Atmos
 • eARC (enhanced Audio Return Channel)
 • VRR (Variable Refresh Rate)
 • Ethernet (nätverksstöd)
 • CEC

Ethernet-stödet låter flera av dina kompatibla enheter vidarebefordra nätverks-signalen till nästa anslutna enhet så du slipper flertalet nätverkskablar till exempelvis både TV och receiver då du får samma signal genom HDMI-kabeln.
eARC är en vidareutveckling på ARC som låter ljud-data skickas åt båda hållen mellan din TV och den anslutna enheten utan några extra kablar när du kopplar in exempelvis din receiver eller surround-system till din TV. eARC erbjuder sändning av ljud-data med högre bandbredd än någonsin, så att du ska få ut den bästa möjliga ljudkvaliteten.

Variable Refresh Rate

VRR står för Variable Refresh Rate och innebär att uppdateringsfrekvensen sömlöst anpassas utifrån den media som spelas upp på skärmen. Med VRR minskar risken för tearing/stuttering vilket bidrar till en jämn och tillfredsställande upplevelse.

Anslutningskabel för

Anslutningskabel för TV, DVD/Blu-Ray, receiver, spelkonsol, dator, laptop och mediaspelare

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1006873 Andersson Andersson HDMI - HDMI 2.1 Premium 8K - 2M 5001-60B En 2 meter lång HDMI-kabel med nätverksstöd och en överföringshastighet på upp till hela 48 Gb/s. Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din dator, digitalbox eller spelkonsol din TV och kan via den digitala HDMI-signalen spela upp din media på en större display. Kabeln stödjer upplösningar upp till 8K i 60Hz, 4K i 120Hz och är perfekt för dig som vill få ut det mesta av din TV.  Med guldpläterade kontakter och en flätad bomullssleeve står kabeln emot störningar från andra apparater och enheter för att försäkra en perfekt bild. Byggkvalitet som imponerar Kabeln är designad på ett sätt som utstrålar kvalitet. En ledare i förtennad koppar/koppar bidrar till kabelns långa livslängd och möjliggör samtidigt den höga dataöverföringen. Med ett flertal isolerande kablar är risken för störningar minimal och du kan hela tiden känna dig trygg i att uppspelningen blir som du förväntar dig. En kabel med stöd för framtidens TV-upplevelser Med sin långa livslängd och stöd för högupplöst media får du en perfekt bildupplevelse i exempelvis din 4K OLED TV, samtidigt som den är framtidssäkrad och kommer passa utmärkt även till framtidens TV där 8K-upplösning kommer bli allt vanligare.  Högkvalitativ HDMI 2.1-kabel med stöd för: 8K / UHD-2 (7680x4320) i 60Hz4K / UHD (3840x2160) i 120Hz HDR 3D-överföringarDolby AtmoseARC (enhanced Audio Return Channel)VRR (Variable Refresh Rate)Ethernet (nätverksstöd)CEC Ethernet-stödet låter flera av dina kompatibla enheter vidarebefordra nätverks-signalen till nästa anslutna enhet så du slipper flertalet nätverkskablar till exempelvis både TV och receiver då du får samma signal genom HDMI-kabeln.eARC är en vidareutveckling på ARC som låter ljud-data skickas åt båda hållen mellan din TV och den anslutna enheten utan några extra kablar när du kopplar in exempelvis din receiver eller surround-system till din TV. eARC erbjuder sändning av ljud-data med högre bandbredd än någonsin, så att du ska få ut den bästa möjliga ljudkvaliteten. Variable Refresh Rate VRR står för Variable Refresh Rate och innebär att uppdateringsfrekvensen sömlöst anpassas utifrån den media som spelas upp på skärmen. Med VRR minskar risken för tearing/stuttering vilket bidrar till en jämn och tillfredsställande upplevelse. Anslutningskabel för HDMI-kabel 5 2 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. HDMI-kabel