Kabelkanal för diskret kabeldöljning

Andersson Cable cover 0,75m/3,3cm White

  Art.nr: 167114
  • Vit aluminium
  • 75 cm lång
  • 3,3 cm bred / 2 cm djup
  • Skruvar ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Denna kabelkanal döljer effektivt dina kablar på ett effektivt och enkelt tillvägagångssätt. Med en bredd på 3,3 centimeter, djup på 2 cm och en längd på 75 cm får man plats med flera kablar. Göm undan kablarna från TVn till A/V-enheter på ett diskret vis. Kanalen är lämplig för många olika typer av kablar såsom HDMI-, antenn-, nätverk- och strömkablar.

Hur kan jag använda Andersson Cable cover?

En massa sladdar, kablar, kontakter och grendosor är inte snyggt att ha nedanför TV'n, bredvid skrivbordet eller bredvid bokhyllan. Göm sladdarna med denna snygga och praktiska kabelkanalen.

167114 Andersson Andersson Cable cover 0,75m/3,3cm White CC05-33 Denna kabelkanal döljer effektivt dina kablar på ett effektivt och enkelt tillvägagångssätt. Med en bredd på 3,3 centimeter, djup på 2 cm och en längd på 75 cm får man plats med flera kablar. Göm undan kablarna från TVn till A/V-enheter på ett diskret vis. Kanalen är lämplig för många olika typer av kablar såsom HDMI-, antenn-, nätverk- och strömkablar. Hur kan jag använda Andersson Cable cover? En massa sladdar, kablar, kontakter och grendosor är inte snyggt att ha nedanför TV'n, bredvid skrivbordet eller bredvid bokhyllan. Göm sladdarna med denna snygga och praktiska kabelkanalen. Kabelhantering 4 1 119 SEK 119 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Kabelhantering