Smart kabelsocka för kablar

Andersson CBS 1.0 - Cable sock 1,5m / 85mm White

  Art.nr: 165781
  • 1,5 meter lång
  • Kabelsocka med kardborreband
  • Klipp till passande längd
  • Flexibel
  • Lätt att använda

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Smart och flexibel kabelsocka för en diskret hantering av kablar. Sätt den runt kablarna och fäst med kardborrebandet, enkelt och smidigt. Kabelsockan har en längd på 1,5 meter, men man kan klippa den till en önskad längd, vilket gör den mycket flexibel.
Vill du flytta på kablarna eller byta ut en specifik kabel så kan man enkelt göra det tack vare att kabelsockan går att öppna på längden och fästs ihop med kardborreband. Det är bara att öppna och sätta ihop den hur mycket man vill.

165781 Andersson Andersson CBS 1.0 - Cable sock 1,5m / 85mm White VS-85 Smart och flexibel kabelsocka för en diskret hantering av kablar. Sätt den runt kablarna och fäst med kardborrebandet, enkelt och smidigt. Kabelsockan har en längd på 1,5 meter, men man kan klippa den till en önskad längd, vilket gör den mycket flexibel.Vill du flytta på kablarna eller byta ut en specifik kabel så kan man enkelt göra det tack vare att kabelsockan går att öppna på längden och fästs ihop med kardborreband. Det är bara att öppna och sätta ihop den hur mycket man vill. Kabelhantering 3,3 17 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Kabelhantering