Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Större kabelgömma med trälock för kablar & grendosor

Andersson Cable box wood

  Art.nr: 1003964
 • Mått: 400 x 160 x 130 mm
 • För grendosor med upp till sex uttag
 • Stilren design med trälock
 • Gummifötter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Dölj dina sladdar, kablar och grenuttag med denna snygga och praktiska kabelbox. Andersson Cable Box passar perfekt för kabeldöljning i såväl vardagsrum som på kontoret. Kabelboxen har en stilren design i vitt och har ett lock i ljust trä. Med dimensionerna 400 x 160 x 130 mm rymmer kabelgömman en grendosa med sex uttag, perfekt för rent och snyggt vid TV:n eller för grendosan under skrivbordet.

För kablar och grendosor

Kabelboxen passar perfekt på eller under skrivbordet, bredvid datorn eller i närheten av dina apparater. Du lägger helt enkelt ditt grenuttag inuti boxen utan att ens behöva bryta strömmen. Stoppa sedan ner alla långa sladdar och stäng locket. Klart! Den har hål för kablarna på bägge kortsidor, så att du slipper dra kablar runt boxen. Denna kabelgömma passar bra för sladdar och grendosor med max sex stycken uttag. På undersidan har kabelgömman gummifötter så den inte glider omkring.

Andersson Cable Box Wood

Titta även på

(2 st)
 • Mått: 235 x 135 x 121 mm
 • För grendosor med tre uttag
 • Snygg och stilren design

79:-

Titta även på

(2 st)
 • Mått: 235 x 135 x 121 mm
 • För grendosor med tre uttag
 • Snygg och stilren design

79:-

1003964 Andersson Andersson Cable box wood Cable Box, Big, Wood Dölj dina sladdar, kablar och grenuttag med denna snygga och praktiska kabelbox. Andersson Cable Box passar perfekt för kabeldöljning i såväl vardagsrum som på kontoret. Kabelboxen har en stilren design i vitt och har ett lock i ljust trä. Med dimensionerna 400 x 160 x 130 mm rymmer kabelgömman en grendosa med sex uttag, perfekt för rent och snyggt vid TV:n eller för grendosan under skrivbordet. För kablar och grendosor Kabelboxen passar perfekt på eller under skrivbordet, bredvid datorn eller i närheten av dina apparater. Du lägger helt enkelt ditt grenuttag inuti boxen utan att ens behöva bryta strömmen. Stoppa sedan ner alla långa sladdar och stäng locket. Klart! Den har hål för kablarna på bägge kortsidor, så att du slipper dra kablar runt boxen. Denna kabelgömma passar bra för sladdar och grendosor med max sex stycken uttag. På undersidan har kabelgömman gummifötter så den inte glider omkring. Kabelsamlare 4,9 8 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. Kabelhantering
 4. Kabelsamlare