Smart självhäftande kabelhållare för fyra kablar

Andersson Cable clip long 2-pack

  Art.nr: 1003951
 • 2-pack
 • Kabelhållare för fyra kablar
 • Perfekt på skrivbord, möbler eller vägg
 • Självhäftande baksida
 • Håll ordning på kablarna

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Cable Clip är en smart lösning för att hålla sladdarna på plats och undvika trassel. Kabelhållaren i slitstarkt och flexibelt gummi är enkel och montera med självhäftande baksida. Använd kabelhållaren för hålla i ordning på sladdarna på skrivbordet, bakom datorn och TV eller för praktisk sortering av familjens laddkablar på väggen. I förpackningen finns två kabelhållare i svart och vitt.

Andersson Cable Clip

Självhäftande baksida

Med självhäftande baksida kan du enkelt placera och flytta kabelhållaren precis dit där du vill. Perfekt för placering på skrivbordet eller datorn, bakom möbler eller på väggen. Den slimmade designen gör hållaren även är praktisk att ta med på resa. 

 • Dimensioner: 65 x 20 x 12 mm
 • I förpackningen finns två kabelhållare i svart och vitt.
1003951 Andersson Andersson Cable clip long 2-pack CC-960 black, white Andersson Cable Clip är en smart lösning för att hålla sladdarna på plats och undvika trassel. Kabelhållaren i slitstarkt och flexibelt gummi är enkel och montera med självhäftande baksida. Använd kabelhållaren för hålla i ordning på sladdarna på skrivbordet, bakom datorn och TV eller för praktisk sortering av familjens laddkablar på väggen. I förpackningen finns två kabelhållare i svart och vitt. Självhäftande baksida Med självhäftande baksida kan du enkelt placera och flytta kabelhållaren precis dit där du vill. Perfekt för placering på skrivbordet eller datorn, bakom möbler eller på väggen. Den slimmade designen gör hållaren även är praktisk att ta med på resa.  Dimensioner: 65 x 20 x 12 mmI förpackningen finns två kabelhållare i svart och vitt. Kabelsamlare 4 2 19 SEK 19 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. Kabelhantering
 4. Kabelsamlare