Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kabelhållare som håller mobilladdare & hörlurar trasselfria

Andersson Cable twister3-pack White, mint, coral

  Art.nr: 1003959
  • 3-pack
  • Flera olika färger
  • Håll dina kablar trasselfria
  • Perfekt när du ska ut och resa
  • Mått: 15 x 100 mm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson Cable twister ser till att dina kablar och hörlurar inte trasslar ihop sig i fickan eller i resväskan. Kabelhållaren är flexibel och håller dina kablar säkert på plats. Den har en liten och resvänlig storlek (15 x 100 mm), perfekt för att hålla ordning på dina kablar när du är på resande fot. Du får tre stycken kabelhållare i tre olika färger så att du har en hållare för exempelvis din mobilladdare, en för dina hörlurar och en för din 3,5 mm kabel.

1003959 Andersson Andersson Cable twister3-pack White, mint, coral CC-596 white, mint, coral Andersson Cable twister ser till att dina kablar och hörlurar inte trasslar ihop sig i fickan eller i resväskan. Kabelhållaren är flexibel och håller dina kablar säkert på plats. Den har en liten och resvänlig storlek (15 x 100 mm), perfekt för att hålla ordning på dina kablar när du är på resande fot. Du får tre stycken kabelhållare i tre olika färger så att du har en hållare för exempelvis din mobilladdare, en för dina hörlurar och en för din 3,5 mm kabel. Kabelsamlare 4 2 19 SEK 19 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Kabelhantering
  4. Kabelsamlare