Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bordsfäste för grendosa och kablar

Andersson Power strip organizer

  Art.nr: 1004236
 • Få ordning på grendosa och kablar
 • Fäst hållaren på bordskanten
 • Självhäftande tejp ger skydd och stabilitet
 • Vit metall

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Power Strip Organizer är en smart lösning för att organisera grendosa och kablar på skrivbordet. Det stabila vita bordsfästet hängs över bordskanten och ger dig både snabb tillgång till extra strömuttag och kablar för rent och snyggt på skrivbordet.

Smidigt bordsfäste som håller ordning på såväl grendosa som kablar

Placera bordsfästet på bordskanten för att organisera grendosan och kablarna på skrivbordet och få smidig tillgång till strömuttag. Andersson Power Strip Organizer passar till alla grendosor med ett djup upp till 60 mm. 

Bordsfästet är utrustad med smarta spår för långa sladdar. Vira runt sladdarna i spåren och undvik sladdtrassel på skrivbordet.

Sitter på plats med hjälp av självhäftande tejp

Bordsfästet och grendosan sitter fast med hjälp av små remsor av självhäftande tejp som både ger stabilitet och skyddar bordskanten från skador.

Andersson Power Strip Organizer
Andersson Power Strip Organizer

Grendosan på bilden medföljer inte vid köp.

Titta även på

(0 st)
 • Få smidig tillgång till grendosan
 • Använd på skrivbordet eller vid laddstationen
 • Fästs med skruvklämma

99:-

Titta även på

(0 st)
 • Få smidig tillgång till grendosan
 • Använd på skrivbordet eller vid laddstationen
 • Fästs med skruvklämma

99:-

1004236 Andersson Andersson Power strip organizer MH02-1 Andersson Power Strip Organizer är en smart lösning för att organisera grendosa och kablar på skrivbordet. Det stabila vita bordsfästet hängs över bordskanten och ger dig både snabb tillgång till extra strömuttag och kablar för rent och snyggt på skrivbordet. Smidigt bordsfäste som håller ordning på såväl grendosa som kablar Placera bordsfästet på bordskanten för att organisera grendosan och kablarna på skrivbordet och få smidig tillgång till strömuttag. Andersson Power Strip Organizer passar till alla grendosor med ett djup upp till 60 mm.  Bordsfästet är utrustad med smarta spår för långa sladdar. Vira runt sladdarna i spåren och undvik sladdtrassel på skrivbordet. Sitter på plats med hjälp av självhäftande tejp Bordsfästet och grendosan sitter fast med hjälp av små remsor av självhäftande tejp som både ger stabilitet och skyddar bordskanten från skador. Grendosan på bilden medföljer inte vid köp. Kabelsamlare 5 1 69 SEK 69 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. Kabelhantering
 4. Kabelsamlare