Effektiv Lightning-kabel med tre kontakter

Andersson 3 Lightning in 1 Braided USB Cable 1,2M 3A

  Art.nr: 1011415
 • Längd: 1,2 meter
 • Total uteffekt: 3 A
 • USB-A till 3x Lightning
 • Ladda tre enheter samtidigt
 • Flätad textilkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

3 Lightning in 1 från Andersson är inte som vilken 3-i-1-kabel som helst. Det är en 3-i-1-kabel där samtliga laddningskontakter är av en och samma kontakttyp - Lightning. Ladda din iPhone, iPad och ditt AirPods-fodral på samma gång, med bara en kabel. Eller varför inte passa på att ladda alla familjens iPhones medans ni spenderar lite kvalitetstid tillsammans? Kabeln är textilklädd, något som både motverkar trassel och ökar kabelns hållbarhet, och den totala uteffekten på 3 A möjliggör effektiv laddning av fler enheter samtidigt.

Effektiv Lightning-kabel med tre kontakter

Vad är Lightning?

Lightning är en kontakttyp utvecklad av Apple för både synkning och uppladdning av de flesta Apple-produkter. Om du äger en iPhone behöver du inte fundera över kompatibiliteten, eftersom alla aktuella iPhones (iPhone 5 och senare) använder sig av just Lightning. Detsamma gäller för laddningsfodralen till Apples AirPods. I till exempel iPad Pro (3rd gen. 2018) används dock istället USB-C.

Produktspecifikation

 • Total längd: 120 cm
 • Längd från förgrening: 20 cm
 • Output: 3 A
 • 1 x USB-A till 3 x Lightning
 • Textilklädd
 • Synk- och laddkabel

På kartongen står det att produkten stödjer snabbladdning (Fast Charging). Även om dina enheter kommer att laddas effektivt så uppnås inte den laddningshastighet som krävs för att kalla det snabbladdning. Vi ber om ursäkt för detta feltryck.

1011415 Andersson Andersson 3 Lightning in 1 Braided USB Cable 1,2M 3A 3 lightning in 1 1,2M Braided 3 Lightning in 1 från Andersson är inte som vilken 3-i-1-kabel som helst. Det är en 3-i-1-kabel där samtliga laddningskontakter är av en och samma kontakttyp - Lightning. Ladda din iPhone, iPad och ditt AirPods-fodral på samma gång, med bara en kabel. Eller varför inte passa på att ladda alla familjens iPhones medans ni spenderar lite kvalitetstid tillsammans? Kabeln är textilklädd, något som både motverkar trassel och ökar kabelns hållbarhet, och den totala uteffekten på 3 A möjliggör effektiv laddning av fler enheter samtidigt. Vad är Lightning? Lightning är en kontakttyp utvecklad av Apple för både synkning och uppladdning av de flesta Apple-produkter. Om du äger en iPhone behöver du inte fundera över kompatibiliteten, eftersom alla aktuella iPhones (iPhone 5 och senare) använder sig av just Lightning. Detsamma gäller för laddningsfodralen till Apples AirPods. I till exempel iPad Pro (3rd gen. 2018) används dock istället USB-C. Produktspecifikation Total längd: 120 cmLängd från förgrening: 20 cmOutput: 3 A1 x USB-A till 3 x LightningTextilkläddSynk- och laddkabel På kartongen står det att produkten stödjer snabbladdning (Fast Charging). Även om dina enheter kommer att laddas effektivt så uppnås inte den laddningshastighet som krävs för att kalla det snabbladdning. Vi ber om ursäkt för detta feltryck. Lightning-kabel 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. Lightning-kabel