Lightning-kabel till din iPad, iPhone och iPod

Andersson Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 227797
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2.4 A
  • Apple-certifierad
  • Ladda och synka
  • iPad, iPod och iPhone-laddare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Lightning Cable är en kabel för certifierad laddning och synkning av dina Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln är en meter lång och stödjer laddning på 2,4 A vilket ger en effektiv och snabb laddning av både iPhone och iPad. 

Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning av foton, filmer och kontakter eller till vägguttaget för laddning.

MFI - Certifierad för Apple

Andersson Lightning Cable är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar.

Andersson Lightning Cable

Stöd för 2,4 A

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen får en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2,4A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt.

Andersson Lightning Cable
227797 Andersson Andersson Lightning Cable 1m Black Andersson Lightning Cable är en kabel för certifierad laddning och synkning av dina Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln är en meter lång och stödjer laddning på 2,4 A vilket ger en effektiv och snabb laddning av både iPhone och iPad.  Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning av foton, filmer och kontakter eller till vägguttaget för laddning. MFI - Certifierad för Apple Andersson Lightning Cable är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar. Stöd för 2,4 A Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen får en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.Dessutom ger 2,4A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt. Lightning-kabel 4 2 50 SEK 50 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel