Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lightning-kabel 1 meter till iPad, iPhone och iPod

Andersson Lightning Cable 1m White

  Art.nr: 227795
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2.4 A
  • Apple-certifierad
  • Ladda och synka
  • iPad-, iPod- och iPhone-laddare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Lightning White är en USB-kabel på 1 meter för laddning och synkning av dina Apple-produkter med Lightning-kontakt. Perfekt som iPad och iPhone laddare. Tack vare stöd för 2,4 A  laddar du både din iPad, iPhone och iPod. Anslut den till din dator för synkning eller till en USB-adapter för att snabbt ladda dina batterier.

Apple-certifierad

Apple har inspekterat och godkänt konstruktionen av våra Lightning-kontakter.

227795 227795 Andersson Andersson Lightning Cable 1m White Andersson Lightning White är en USB-kabel på 1 meter för laddning och synkning av dina Apple-produkter med Lightning-kontakt. Perfekt som iPad och iPhone laddare. Tack vare stöd för 2,4 A  laddar du både din iPad, iPhone och iPod. Anslut den till din dator för synkning eller till en USB-adapter för att snabbt ladda dina batterier. Apple-certifierad Apple har inspekterat och godkänt konstruktionen av våra Lightning-kontakter. Lightning-kabel 1 1 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel