Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Certifierad Lightning-kabel för iPhone, iPad och iPod

Andersson Lightning Cable 2 m White 2.4A

  Art.nr: 1004114
  • Längd: 2 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Apple-certifierad
  • Synk- och laddkabel till iPhone, iPad och iPod
Färg/Variant: 2,0 meter
0,25
0,5
1,0
2,0
3,0

179:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabb Lightning-kabel på två meter för certifierad laddning av iPhone, iPad samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Andersson Lightning Cable har en vit klassisk design och stödjer laddning på 2,4 A vilket ger en effektiv och snabb laddning av såväl iPhone som iPad.

Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning av foton, filmer och kontakter från mobiltelefonen eller till vägguttagen för laddning.

MFI - Certifierad för Apple

Andersson Lightning Cable är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar. 

Stöd för 2,4 A

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen får en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A. Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt.

Lightningkabel med stöd för 2,4A laddning