Otroligt slitstark Lightning-kabel

Andersson Lightning Cable 2m Black 2.4A

  Art.nr: 1004120
  • Längd: 2 meter
  • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
  • Premiumkabel med förstärkt sladd
  • Apple-certifierad
  • Praktiskt buntband ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Lightning Cable är en premium-kabel med oöverträffad hållbarhet för dig som vill vara säker på att laddkabeln alltid ska vara redo. Lightning-kabeln är tillverkad i mycket kraftfulla material vilket ger marknadens största hållbarhet. Kabeln är tillverkad i ett material liknande det som används i skottsäkra västar. De starka fibrerna är extremt flexibla och kan både böjas och streckas ut utan att kabeln skadas.

Använd kabeln för laddning och synkning av iPhone, iPad och iPod. Med stöd för 2,4 A får du en laddkabel som klarar av snabb laddning av såväl iPhone som iPad.

Andersson Micro-USB Kabel -
Andersson Lightning Cable

Förstärkt sladd för största möjliga hållbarhet

Förstärkt i flera lager står Andersson Lightning Cable emot det mesta. De flexibla förstärkande fibrerna gör att du kan både böja och dra i sladden utan att riskera att kabeln ska gå sönder. Detta kombinerat med en trasselfri, flätad kabel gör att du kan ta med kabeln överallt utan att någonsin riskera att den ska gå sönder.

Förstärkta hus och nylonöverdrag

Kabelns uttag är kraftigt förstärkta för att undvika risken för glapp mellan sladd och uttag. Det flätade nylonöverdraget ger en suverän slitstyrka för hållbarhet över tid.

Andersson Lightning Cable

MFI - Certifierad för Apple

Andersson Lightning Cable är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar. 

Andersson Lightning Cable

Praktiskt buntband ingår

I förpackningen ingår det även ett smart buntband.
Tack vare det praktiska buntbandet i matchande färg kan du enkelt binda ihop sladden och undvika långa sladdar som sticker ut.

Andersson Lightning Cable
Andersson Lightning Cable

Stöd för 2,4 A

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1A. Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väldigt väl för laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller soffan under tiden den laddas.

Andersson Lightning Cable
1004120 Andersson Andersson Lightning Cable 2m Black 2.4A SL-LPC101 2M Andersson Lightning Cable är en premium-kabel med oöverträffad hållbarhet för dig som vill vara säker på att laddkabeln alltid ska vara redo. Lightning-kabeln är tillverkad i mycket kraftfulla material vilket ger marknadens största hållbarhet. Kabeln är tillverkad i ett material liknande det som används i skottsäkra västar. De starka fibrerna är extremt flexibla och kan både böjas och streckas ut utan att kabeln skadas.Använd kabeln för laddning och synkning av iPhone, iPad och iPod. Med stöd för 2,4 A får du en laddkabel som klarar av snabb laddning av såväl iPhone som iPad. Förstärkt sladd för största möjliga hållbarhet Förstärkt i flera lager står Andersson Lightning Cable emot det mesta. De flexibla förstärkande fibrerna gör att du kan både böja och dra i sladden utan att riskera att kabeln ska gå sönder. Detta kombinerat med en trasselfri, flätad kabel gör att du kan ta med kabeln överallt utan att någonsin riskera att den ska gå sönder. Förstärkta hus och nylonöverdrag Kabelns uttag är kraftigt förstärkta för att undvika risken för glapp mellan sladd och uttag. Det flätade nylonöverdraget ger en suverän slitstyrka för hållbarhet över tid. MFI - Certifierad för Apple Andersson Lightning Cable är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar.  Praktiskt buntband ingår I förpackningen ingår det även ett smart buntband.Tack vare det praktiska buntbandet i matchande färg kan du enkelt binda ihop sladden och undvika långa sladdar som sticker ut. Stöd för 2,4 A Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1A. Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väldigt väl för laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller soffan under tiden den laddas. Lightning-kabel 4,4 10 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel