Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Synk- och laddningskabel för en mängd mobila enheter

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

  Art.nr: 1012340
 • Längd: 1,5 meter
 • Total uteffekt: 2,4 A
 • Välj kontakt efter enhet
 • Apple-certifierad
 • Textilklädd kabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ladda dina mobila enheter med denna mångsidiga synk- och laddningskabel från Andersson. Du väljer själv vilken kontakt som ska vara aktiv, USB-C, Lightning eller Micro-USB, och den smarta utformningen gör att samtliga kontakter finns nära tillhands för snabba byten, beroende på vad du ska ladda för enhet. Den totala uteffekten på 2,4 A säkerställer att laddningen alltid sker effektivt och textilklädseln gör kabeln extra slitstark.

Lightning

Något många säkerligen redan är bekanta med är att Apple använder ett gränssnitt som kallas Lightning för uppladdning av en majoritet av sina produkter. Om du äger en iPhone behöver du inte fundera över kompatibiliteten, eftersom alla aktuella iPhones (iPhone 5 och nyare) använder just Lightning för laddning. I till exempel iPad Pro (3rd gen. 2018) används dock istället USB-C.

Micro-USB

När vi pratar om Micro-USB så talar vi om ett gränssnitt som oftast hittas i äldre Android-smartphones, men också hos många uppladdningsbara tillbehör som till exempel Bluetooth-hörlurar. Micro-USB kan ses lite som föregångaren till USB-C, då äldre Android-enheter ofta är utrustade med en Micro-USB-port, medans många nyare enheter rockar USB-C för laddning.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Apple-certifierad

Lightning-kabeln är MFI-certifierad (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple.

Apple-certifierad (MFI)

Produktspecifikation

 • Total längd: 150 cm
 • Output: 2,4 A
 • USB-A till Micro-USB, med Lightning och USB-C-adaptrar
 • Textilklädd
 • Synk- och laddkabel
1012340 1012340 Andersson Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A SL-CMZ401 1,5M BLACK Ladda dina mobila enheter med denna mångsidiga synk- och laddningskabel från Andersson. Du väljer själv vilken kontakt som ska vara aktiv, USB-C, Lightning eller Micro-USB, och den smarta utformningen gör att samtliga kontakter finns nära tillhands för snabba byten, beroende på vad du ska ladda för enhet. Den totala uteffekten på 2,4 A säkerställer att laddningen alltid sker effektivt och textilklädseln gör kabeln extra slitstark. Lightning Något många säkerligen redan är bekanta med är att Apple använder ett gränssnitt som kallas Lightning för uppladdning av en majoritet av sina produkter. Om du äger en iPhone behöver du inte fundera över kompatibiliteten, eftersom alla aktuella iPhones (iPhone 5 och nyare) använder just Lightning för laddning. I till exempel iPad Pro (3rd gen. 2018) används dock istället USB-C. Micro-USB När vi pratar om Micro-USB så talar vi om ett gränssnitt som oftast hittas i äldre Android-smartphones, men också hos många uppladdningsbara tillbehör som till exempel Bluetooth-hörlurar. Micro-USB kan ses lite som föregångaren till USB-C, då äldre Android-enheter ofta är utrustade med en Micro-USB-port, medans många nyare enheter rockar USB-C för laddning. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Apple-certifieradLightning-kabeln är MFI-certifierad (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple. Produktspecifikation Total längd: 150 cmOutput: 2,4 AUSB-A till Micro-USB, med Lightning och USB-C-adaptrarTextilkläddSynk- och laddkabel Lightning-kabel 3,6 12 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. Lightning-kabel