Praktisk 3-i-1-kabel med Lightning, Micro-USB och USB-C

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black/White 2.4A

  Art.nr: 1004126
  • Längd: 1,5 meter
  • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
  • Flätad textilkabel och robust kontakt
  • Apple-certifierad
  • Hölje i metall

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Lightning Cable 3in1 är en smart och praktisk kabel i flätad textil för dig som vill ha flera laddningsmöjligheter i en och samma kabel. Med denna kabel kan du ladda dina Apple-produkter, smartphones och surfplattor med Micro-USB samt enheter som använder sig av USB-C. Tack vare stöd för 2,4 A går laddningen snabbt för både telefoner och surfplattor med kompatibel vägg- eller billaddare. Anslut kabeln till datorn för synkning eller till en USB-adapter för snabb laddning av batteriet.

Utformningen i flätad textil och kontakter i metall ger kabeln ett exklusivt utseende samtidigt som det ger extra skydd och hållbarhet .

Andersson Lightning Cable 3in1
Andersson Lightning Cable 3in1

Apple-certifierad

Lightning-kabeln är MFI-certifierad (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple.

1004126 Andersson Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black/White 2.4A SL-CMZ401 1,5M Andersson Lightning Cable 3in1 är en smart och praktisk kabel i flätad textil för dig som vill ha flera laddningsmöjligheter i en och samma kabel. Med denna kabel kan du ladda dina Apple-produkter, smartphones och surfplattor med Micro-USB samt enheter som använder sig av USB-C. Tack vare stöd för 2,4 A går laddningen snabbt för både telefoner och surfplattor med kompatibel vägg- eller billaddare. Anslut kabeln till datorn för synkning eller till en USB-adapter för snabb laddning av batteriet.Utformningen i flätad textil och kontakter i metall ger kabeln ett exklusivt utseende samtidigt som det ger extra skydd och hållbarhet . Apple-certifierad Lightning-kabeln är MFI-certifierad (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple. Lightning-kabel 4,7 6 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel