Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Praktisk 3-i-1-kabel med Lightning, Micro-USB och USB-C

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black/White 2.4A

  Art.nr: 1004126
  • Längd: 1,5 meter
  • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
  • Flätad textilkabel och robust kontakt
  • Apple-certifierad
  • Hölje i metall

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Lightning Cable 3in1 är en smart och praktisk kabel i flätad textil för dig som vill ha flera laddningsmöjligheter i en och samma kabel. Med denna kabel kan du ladda dina Apple-produkter, smartphones och surfplattor med Micro-USB samt enheter som använder sig av USB-C. Tack vare stöd för 2,4 A går laddningen snabbt för både telefoner och surfplattor med kompatibel vägg- eller billaddare. Anslut kabeln till datorn för synkning eller till en USB-adapter för snabb laddning av batteriet.

Utformningen i flätad textil och kontakter i metall ger kabeln ett exklusivt utseende samtidigt som det ger extra skydd och hållbarhet .

Andersson Lightning Cable 3in1
Andersson Lightning Cable 3in1

Apple-certifierad

Lightning-kabeln är MFI-certifierad (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple.

1004126 Andersson Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black/White 2.4A SL-CMZ401 1,5M Andersson Lightning Cable 3in1 är en smart och praktisk kabel i flätad textil för dig som vill ha flera laddningsmöjligheter i en och samma kabel. Med denna kabel kan du ladda dina Apple-produkter, smartphones och surfplattor med Micro-USB samt enheter som använder sig av USB-C. Tack vare stöd för 2,4 A går laddningen snabbt för både telefoner och surfplattor med kompatibel vägg- eller billaddare. Anslut kabeln till datorn för synkning eller till en USB-adapter för snabb laddning av batteriet.Utformningen i flätad textil och kontakter i metall ger kabeln ett exklusivt utseende samtidigt som det ger extra skydd och hållbarhet . Apple-certifierad Lightning-kabeln är MFI-certifierad (Made for iPhone/iPod/iPad) av Apple. Lightning-kabel 4,9 5 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel