Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Lagerrensning

Färgglad 1 meter Lightning-kabel till iPad, iPhone och iPod

Andersson Lightning Cable Basic 1m Green

  Art.nr: 227780
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2.4 A
  • Apple-certifierad
  • Ladda och synka
  • iPad, iPod och iPhone-laddare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Lightning Basic är en färgglad lightning-kabel på 1 meter för laddning och synkning av dina Apple-produkter med Lightning-kontakt. Tack vare stöd för 2,4 A  laddar du både din iPad, iPhone och iPod. Anslut den till din dator för synkning eller till en USB-adapter för att snabbt ladda dina batterier.

Apple-certifierad

Apple har inspekterat och godkänt konstruktionen av våra Lightning-kontakter.

227780 Andersson Andersson Lightning Cable Basic 1m Green Andersson Lightning Basic är en färgglad lightning-kabel på 1 meter för laddning och synkning av dina Apple-produkter med Lightning-kontakt. Tack vare stöd för 2,4 A  laddar du både din iPad, iPhone och iPod. Anslut den till din dator för synkning eller till en USB-adapter för att snabbt ladda dina batterier. Apple-certifierad Apple har inspekterat och godkänt konstruktionen av våra Lightning-kontakter. Lightning-kabel 4 4 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel