Flätad Lightning-kabel med slitstarka metallhöljen

Andersson Lightning Cable Braided 1,5m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004115
 • Längd: 1,5 meter
 • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
 • Flätad textilkabel för trasselfri användning
 • Apple-certifierad
 • Synk- och laddkabel för iPhone, iPad och iPod

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabb, slitstark och snygg Lightning-kabel på 1,5 meter för certifierad laddning av iPhone, iPad och iPod. Andersson Lightning Braided har stöd för 2,4 A för snabb laddning av såväl iPhone som iPad. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning.

Flätad textilkabel med slitstarka uttag

Den 1,5 meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.

Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för ha med i fickan för snabb laddning av iPhone och iPad.

MFI - Certifierad för Apple

Andersson Lightning Braided är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad, och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar.

Andersson Lightning Cable Braided

Stöd för 2,4 A

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen får en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt.

Titta även på

Exklusiv metalldesign

(4 st)
 • Längd: 1,5 meter / stöd för snabb laddning
 • Metallöverdrag och robusta metallhöljen
 • Apple-certifierad

199:-

Titta även på

Exklusiv metalldesign

(4 st)
 • Längd: 1,5 meter / stöd för snabb laddning
 • Metallöverdrag och robusta metallhöljen
 • Apple-certifierad

199:-

1004115 Andersson Andersson Lightning Cable Braided 1,5m Space Gray 2.4A SL-LZF103 1,5M Snabb, slitstark och snygg Lightning-kabel på 1,5 meter för certifierad laddning av iPhone, iPad och iPod. Andersson Lightning Braided har stöd för 2,4 A för snabb laddning av såväl iPhone som iPad. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning. Flätad textilkabel med slitstarka uttag Den 1,5 meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för ha med i fickan för snabb laddning av iPhone och iPad. MFI - Certifierad för Apple Andersson Lightning Braided är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad, och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar. Stöd för 2,4 A Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen får en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt. Lightning-kabel 4 15 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. Lightning-kabel