Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flätad Lightning-kabel med slitstarka metallhöljen

Andersson Lightning Cable Braided 1,5m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004115
 • Längd: 1,5 meter
 • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
 • Flätad textilkabel för trasselfri användning
 • Apple-certifierad
 • Synk- och laddkabel för iPhone, iPad och iPod

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabb, slitstark och snygg Lightning-kabel på 1,5 meter för certifierad laddning av iPhone, iPad och iPod. Andersson Lightning Braided har stöd för 2,4 A för snabb laddning av såväl iPhone som iPad. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning.

Flätad textilkabel med slitstarka uttag

Den 1,5 meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.

Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för ha med i fickan för snabb laddning av iPhone och iPad.

MFI - Certifierad för Apple

Andersson Lightning Braided är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad, och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar.

Andersson Lightning Cable Braided

Stöd för 2,4 A

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen får en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt.

Titta även på

Exklusiv metalldesign

(3 st)
 • Längd: 1,5 meter / stöd för snabb laddning
 • Metallöverdrag och robusta metallhöljen
 • Apple-certifierad

199:-

Titta även på

Exklusiv metalldesign

(3 st)
 • Längd: 1,5 meter / stöd för snabb laddning
 • Metallöverdrag och robusta metallhöljen
 • Apple-certifierad

199:-

1004115 Andersson Andersson Lightning Cable Braided 1,5m Space Gray 2.4A SL-LZF103 1,5M Snabb, slitstark och snygg Lightning-kabel på 1,5 meter för certifierad laddning av iPhone, iPad och iPod. Andersson Lightning Braided har stöd för 2,4 A för snabb laddning av såväl iPhone som iPad. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning. Flätad textilkabel med slitstarka uttag Den 1,5 meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för ha med i fickan för snabb laddning av iPhone och iPad. MFI - Certifierad för Apple Andersson Lightning Braided är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad, och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar. Stöd för 2,4 A Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen får en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt. Lightning-kabel 4,8 10 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. Lightning-kabel