Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flätad 2,5 meter certifierad Lightning-kabel med metallhöljen

Andersson Lightning Cable Braided 2,5m Gold

  Art.nr: 218774
  • Längd: 2,5 meter
  • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
  • Apple-certifierad
  • Flätad textilkabel
  • Färgmatchar din iPhone

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lightning-kabel till iPhone, iPod eller iPad med lightning-anslutning. Sladden är 2,5 meter lång och flätad för att vara trasselfri och kan användas till att både ladda din enhet och synka den med datorn och iTunes. De olika färgerna är framtagna för att kunna matcha din iPhone. Längden gör att du kan använda den på bekvämt avstånd från vägguttaget.

Apple-certifierad

Apple har inspekterat och godkänt konstruktionen av våra Lightning-kontakter.

Komplettera med matchande väggladdare 2,4 A

Skapa helheten genom att komplettera med snabbladdande väggkontakt i matchande metallfärg. 2,4 A kapacitet gör att din telefon eller surfplatta laddas snabbt och effektivt.

218774 218774 Andersson Andersson Lightning Cable Braided 2,5m Gold Braided Lightning Cable 2,5m gold Lightning-kabel till iPhone, iPod eller iPad med lightning-anslutning. Sladden är 2,5 meter lång och flätad för att vara trasselfri och kan användas till att både ladda din enhet och synka den med datorn och iTunes. De olika färgerna är framtagna för att kunna matcha din iPhone. Längden gör att du kan använda den på bekvämt avstånd från vägguttaget. Apple-certifierad Apple har inspekterat och godkänt konstruktionen av våra Lightning-kontakter. Komplettera med matchande väggladdare 2,4 A Skapa helheten genom att komplettera med snabbladdande väggkontakt i matchande metallfärg. 2,4 A kapacitet gör att din telefon eller surfplatta laddas snabbt och effektivt. Lightning-kabel 2,8 6 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel