Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flätad Lightning-kabel med slitstarka metallhöljen

Andersson Lightning Cable Braided 3m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004116
  • Längd: 3 meter
  • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
  • Flätad textilkabel för trasselfri användning
  • Apple-certifierad
  • Synk- och laddkabel för iPhone, iPad och iPod
Färg/Variant: 3,0 meter
1,5
3,0

199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabb, slitstark och snygg Lightning-kabel på tre meter för certifierad laddning av iPhone, iPad och iPod. Andersson Lightning Braided har stöd för 2,4 A för snabb laddning av såväl iPhone som iPad. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning.

Flätad textilkabel med slitstarka uttag

Den tre meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.

Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för ha med i fickan för snabb laddning av iPhone och iPad. Med en längd på tre meter passar kabeln utmärkt när du laddar mobiltelefonen men fortfarande behöver använda den.

Andersson Lightning Braided

MFI - Certifierad för Apple

Andersson Lightning Braided är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad, och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar.

Andersson Lightning Cable Braided

Stöd för 2,4 A

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen får en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt.