Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Exklusiv certifierad Lightning-kabel i metalldesign

Andersson Lightning Cable Metal 1,5m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004121
  • Längd: 1,5 meter
  • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
  • Metallöverdrag och robusta metallhöljen
  • Apple-certifierad
  • Synk- och laddkabel för iPhone, iPad och iPod

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Otroligt snygg Lightning-kabel byggd med unika detaljer och snabb laddningshastighet. Andersson Lightning Cable Metal har stöd för 2,4 A och är Apple-certifierad för snabb och säker laddning av Apple-produkter.

Enastående metallkabel som sticker ut från mängden

Lightning-kabeln är från topp till tå tillverkad i exklusiv metall vilket gör den både slitstark och extra hållbar. Detta kombinerat med enastående designade kontakter får du en laddkabel som är något extra och sticker ut från mängden.

Andersson Lightning Cable Metal

MFI - Certifierad för Apple

Andersson Lightning Cable Metal är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar. 

USB-adaptrar

Stöd för 2,4 A

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt.

1004121 Andersson Andersson Lightning Cable Metal 1,5m Space Gray 2.4A SL-LMZ109 1,5M Otroligt snygg Lightning-kabel byggd med unika detaljer och snabb laddningshastighet. Andersson Lightning Cable Metal har stöd för 2,4 A och är Apple-certifierad för snabb och säker laddning av Apple-produkter. Enastående metallkabel som sticker ut från mängden Lightning-kabeln är från topp till tå tillverkad i exklusiv metall vilket gör den både slitstark och extra hållbar. Detta kombinerat med enastående designade kontakter får du en laddkabel som är något extra och sticker ut från mängden. MFI - Certifierad för Apple Andersson Lightning Cable Metal är certifierad med MFI (Made for iPod, iPhone & iPad). MFI-märkningen innebär att ett tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPhone, iPad och iPod-enheter, och att tillverkaren intygar att tillbehöret uppfyller Apples prestandastandarder och garanterar kompatibilitet även efter framtida iOS-uppdateringar.  Stöd för 2,4 A Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda iPads snabbt och effektivt. Lightning-kabel 4,8 4 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel