Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Apple lightning till USB-A-kabel på 1 meter

Apple Lightning to USB Cable 1 m

  Art.nr: 1004378
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 1,8 A
  • Apple original

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med USB 2.0-kabeln kan du ansluta din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakt till datorns USB-port för synkning och laddning eller till Apple USB-strömadaptern för smidig laddning direkt från ett vägguttag.

Apple Lightning orginal kabel fungerar till alla modeller som har lightning-uttaget ifrån Apple.perfekt att ha till över åt en vän eller att ha i bilen, på jobbet eller bara ha en extra inkopplad till din dator.

Fungerar med följande produkter

  • iPhone 5 upp till iPhone Xs
  • iPad Air upp till iPad 12,9"
  • Passar alla modeller däremellan
1004378 1004378 Apple Apple Lightning to USB Cable 1 m MXLY2ZM/A Med USB 2.0-kabeln kan du ansluta din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakt till datorns USB-port för synkning och laddning eller till Apple USB-strömadaptern för smidig laddning direkt från ett vägguttag. Apple Lightning orginal kabel fungerar till alla modeller som har lightning-uttaget ifrån Apple.perfekt att ha till över åt en vän eller att ha i bilen, på jobbet eller bara ha en extra inkopplad till din dator. Fungerar med följande produkter iPhone 5 upp till iPhone XsiPad Air upp till iPad 12,9"Passar alla modeller däremellan Lightning-kabel 4,5 11 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel