Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Apple Lightning-kabel, 2 meter

Apple Lightning to USB-cable 2m

  Art.nr: 228836
  • Längd: 2 meter
  • Stöd för 1,8 A
  • Apple orginal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple Lightning till USB 2.0-kabeln på 2 meter låter dig på ett smidigt sätt ansluta din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakt till datorns USB-port för laddning och synkning. Den går också att ansluta till en USB-strömadapter för smidig laddning via ett vägguttag. Längden på två meter gör att du kan ladda och använda din enhet samtidigt.

228836 228836 Apple Apple Lightning to USB-cable 2m MD819ZM/A Apple Lightning till USB 2.0-kabeln på 2 meter låter dig på ett smidigt sätt ansluta din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakt till datorns USB-port för laddning och synkning. Den går också att ansluta till en USB-strömadapter för smidig laddning via ett vägguttag. Längden på två meter gör att du kan ladda och använda din enhet samtidigt. Lightning-kabel 5 9 269 SEK 269 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel