Prisvärd Lightning-kabel för laddning av iPhone och iPad

ON Lightning Cable 0,25m Black panther 2,4A

  Art.nr: 1004107
  • Längd: 0,25 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Lightning Cable är ett mycket prisvärt alternativ för laddning av dina Apple-produkter som iPhone, iPad och iPod. Den 0,25 meter långa Lightning-kabeln är tillverkad i flätad textil och har stöd för 2,4 A vilket ger en effektiv laddning av din iPhone och iPad. Anslut Lightning-kabeln till väggladdaren eller billaddaren för laddning.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väldigt väl för laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

1004107 ON ON Lightning Cable 0,25m Black panther 2,4A DAC202 ON Lightning Cable är ett mycket prisvärt alternativ för laddning av dina Apple-produkter som iPhone, iPad och iPod. Den 0,25 meter långa Lightning-kabeln är tillverkad i flätad textil och har stöd för 2,4 A vilket ger en effektiv laddning av din iPhone och iPad. Anslut Lightning-kabeln till väggladdaren eller billaddaren för laddning. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väldigt väl för laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. Lightning-kabel 3,3 17 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Lightning-kabel