Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2,5 meter Micro-USB-kabel i metallfärg

Andersson Braided USB A-micro B 2,5m gol

  Art.nr: 218862
  • Längd: 2,5 meter
  • Stödjer 2.4 A för snabb laddning
  • Trasselfri konstruktion med lyxig känsla
  • Ladda och synka

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Braided är en snabb, lyxig och slitstark Micro-USB-kabel på 2,5 meter för synkning och laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som använder sig av Micro-USB. Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både mobiltelefoner och surfplattor. 

Den metallfärgade kabeln ger en lyxig känsla och är byggd i slitstark flätad textil vilket gör att kabeln både har en ökad hållbarhet och håller sig trasselfri.

Med en längd på 2,5 meter passar kabeln perfekt som laddkabel när du vill använda enheten samtidigt som den laddas.

Stöd för 2,4 A

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

218862 Andersson Andersson Braided USB A-micro B 2,5m gol Braided USB A-micro B 2,5m gol Andersson Braided är en snabb, lyxig och slitstark Micro-USB-kabel på 2,5 meter för synkning och laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som använder sig av Micro-USB. Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både mobiltelefoner och surfplattor.  Den metallfärgade kabeln ger en lyxig känsla och är byggd i slitstark flätad textil vilket gör att kabeln både har en ökad hållbarhet och håller sig trasselfri. Med en längd på 2,5 meter passar kabeln perfekt som laddkabel när du vill använda enheten samtidigt som den laddas. Stöd för 2,4 A Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. Micro-USB-kabel 3 17 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Micro-USB-kabel