Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kort Micro-USB-kabel lämplig för powerbank

Andersson Micro-USB 25cm White

  Art.nr: 227838
  • Längd: 0,25 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Ladda och synka
  • USB-A till Micro-USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Micro-USB-kabel för laddning och synkning av mobiltelefon, surfplatta och andra produkter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Dess längd på 0,25 meter gör kabeln till ett ypperligt tillbehör till powerbank eller laddstation för prydlig laddning utan kablar som sticker ut. Andersson Micro-USB White har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både mobiltelefoner och surfplattor.

Anslut kabeln till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter eller till USB-laddaren för laddning.

Andersson Micro-USB

Stöd för 2,4 A

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1A.

Dessutom ger 2,4A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

227838 Andersson Andersson Micro-USB 25cm White NON2016010806 Micro-USB-kabel för laddning och synkning av mobiltelefon, surfplatta och andra produkter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Dess längd på 0,25 meter gör kabeln till ett ypperligt tillbehör till powerbank eller laddstation för prydlig laddning utan kablar som sticker ut. Andersson Micro-USB White har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både mobiltelefoner och surfplattor. Anslut kabeln till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter eller till USB-laddaren för laddning. Stöd för 2,4 A Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1A.Dessutom ger 2,4A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. Micro-USB-kabel 2 1 10 SEK 10 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Micro-USB-kabel