3 meter Micro-USB-kabel till smartphone och surfplatta

Andersson Micro-USB 3m White

  Art.nr: 230573
  • Längd: 3 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Ladda och synka
  • USB-A till Micro-USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Micro-USB-kabel på tre meter för laddning och synkning av mobiltelefon, surfplatta och andra produkter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Andersson Micro-USB har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både mobiltelefoner och surfplattor.

Anslut kabeln till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter eller till USB-laddaren för laddning. Med en längd på tre meter passar kabeln utmärkt som laddkabel när du vill använda enheten samtidigt som den laddas.

Stöd för 2,4 A

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

230573 Andersson Andersson Micro-USB 3m White Micro-USB-kabel på tre meter för laddning och synkning av mobiltelefon, surfplatta och andra produkter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Andersson Micro-USB har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både mobiltelefoner och surfplattor. Anslut kabeln till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter eller till USB-laddaren för laddning. Med en längd på tre meter passar kabeln utmärkt som laddkabel när du vill använda enheten samtidigt som den laddas. Stöd för 2,4 A Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. Micro-USB-kabel 4,7 3 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Micro-USB-kabel