Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Micro-USB-kabel för laddning av mobiltelefon och surfplatta

Andersson Micro-USB Cable 0,5m Black 2.4A

  Art.nr: 1004147
  • Längd: 0,5 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Synk- och laddkabel för mobiler och surfplattor
  • USB-A till Micro-USB

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Synk- och laddkabel med Micro-USB-kontakt. Använd kabeln för laddning av mobiltelefonen, surfplattan, powerbanken eller andra produkter som drivs av Micro-USB. Den 0,5 meter långa kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av såväl mobiltelefon som surfplatta. Anslut Andersson Micro-USB Cable till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter eller till USB-laddaren för laddning.

Andersson Micro-USB Cable

Stöd för 2,4 A

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabbt jämfört med kablar som har stöd för 1A.
Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

1004147 Andersson Andersson Micro-USB Cable 0,5m Black 2.4A DAC101B 0,5M Synk- och laddkabel med Micro-USB-kontakt. Använd kabeln för laddning av mobiltelefonen, surfplattan, powerbanken eller andra produkter som drivs av Micro-USB. Den 0,5 meter långa kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av såväl mobiltelefon som surfplatta. Anslut Andersson Micro-USB Cable till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter eller till USB-laddaren för laddning. Stöd för 2,4 A Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabbt jämfört med kablar som har stöd för 1A.Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. Micro-USB-kabel 4 7 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Micro-USB-kabel