Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flätad Micro-USB-kabel med slitstarka metallhöljen

Andersson Micro-USB Cable Braided 3m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004155
  • Längd: 3 meter
  • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
  • Flätad textilkabel för trasselfri användning
  • Synk- och laddkabel för mobiler och surfplattor
  • USB-A till Micro-USB

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabb, slitstark och snygg Micro-USB-kabel på tre meter för laddning av mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av Micro-USB-uttag. Använd kabeln för synkning och laddning av smartphone eller surfplatta. Tack vare stöd för 2,4 A gör att sladden även klarar av att ladda en surfplatta snabbt och effektivt. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller i väggladdaren för snabb laddning.

Flätad textilkabel med slitstarka uttag

Den tre meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.

Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för att ha i fickan för snabb laddning av mobiltelefonen. Med en längd på tre meter passar kabeln utmärkt när du laddar mobiltelefonen men fortfarande behöver använda den.

Andersson Micro-USB Braided
Andersson MicroUSB Cable Braided

Stöd för 2,4 A

MicroUSB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt.

1004155 Andersson Andersson Micro-USB Cable Braided 3m Space Gray 2.4A SL-MZF103 3M Snabb, slitstark och snygg Micro-USB-kabel på tre meter för laddning av mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av Micro-USB-uttag. Använd kabeln för synkning och laddning av smartphone eller surfplatta. Tack vare stöd för 2,4 A gör att sladden även klarar av att ladda en surfplatta snabbt och effektivt. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller i väggladdaren för snabb laddning. Flätad textilkabel med slitstarka uttag Den tre meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för att ha i fickan för snabb laddning av mobiltelefonen. Med en längd på tre meter passar kabeln utmärkt när du laddar mobiltelefonen men fortfarande behöver använda den. Stöd för 2,4 A MicroUSB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.Dessutom ger 2,4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt. Micro-USB-kabel 5 4 129 SEK 129 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. Micro-USB-kabel