Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Exklusiv Micro-USB-kabel i unik metalldesign

Andersson Micro-USB Cable Metal 1,5m Space Gray 2.4A

  Art.nr: 1004160
 • Längd: 1,5 meter
 • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
 • Förstärkt metallöverdrag och robusta metallhöljen
 • Synk- och laddkabel för mobiler och surfplattor
 • USB-A till Micro-USB

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Otroligt snygg Micro-USB-kabel med unika detaljer och snabb laddningshastighet. Andersson Micro-USB Cable Metal har stöd för 2,4 A för snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av Micro-USB.

Enastående metallkabel som sticker ut från mängden

Micro-USB-kabeln är från topp till tå tillverkad i exklusiv metall vilket för den både slitstark och extra hållbar. Detta kombinerat med enastående designade kontakter får du en laddkabel som är något extra och sticker ut från mängden.

Andersson Micro-USB Cable Metal
Andersson Micro-USB Cable Metal

Stöd för 2,4 A

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.

Dessutom ger 2.4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt.

Titta även på

(4 st)
 • Längd: 1,5 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • Flätad textilkabel med hölje i metall

149:-

Titta även på

(4 st)
 • Längd: 1,5 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • Flätad textilkabel med hölje i metall

149:-

1004160 Andersson Andersson Micro-USB Cable Metal 1,5m Space Gray 2.4A SL-MMZ109 Otroligt snygg Micro-USB-kabel med unika detaljer och snabb laddningshastighet. Andersson Micro-USB Cable Metal har stöd för 2,4 A för snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av Micro-USB. Enastående metallkabel som sticker ut från mängden Micro-USB-kabeln är från topp till tå tillverkad i exklusiv metall vilket för den både slitstark och extra hållbar. Detta kombinerat med enastående designade kontakter får du en laddkabel som är något extra och sticker ut från mängden. Stöd för 2,4 A Micro-USB-kabeln har stöd för 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-laddare för vägguttaget eller bilen kan få en laddningshastighet som är mer än dubbelt så snabb jämfört med kablar som har stöd för 1 A.Dessutom ger 2.4 A möjligheten att ladda surfplattor snabbt och effektivt. Micro-USB-kabel 119 SEK 119 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. Micro-USB-kabel