Funktionell 3-i-1-kabel för alla smartphones

Andersson 3 in 1 Braided USB Cable 2M 2,4A

  Art.nr: 1009610
 • Längd: 2 meter
 • Total uteffekt: 2,4 A
 • Micro-USB, USB-C och Lightning
 • Textilklädd kabel
 • Ladda och/eller synka

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ladda alla dina mobila enheter med en och samma kabel. Andersson 3 in 1 Braided USB Cable är en funktionell 3-i-1-kabel, som med tre kontakter besparar dig mödan att hålla reda på massa olika laddningssladdar för att ladda både din smartphone och surfplatta. De tre kontakterna - Micro-USB, USB-C och Lightning - ger dig stöd för laddning av likväl Apple-produkter via Lightning, som både nya och äldre Android-produkter via USB-C och Micro-USB. Kabeln stödjer dessutom 2,4 A, något som möjliggör effektiv laddning av flera enheter samtidigt. 

Lightning

Något många säkerligen redan är bekanta med är att Apple använder ett gränssnitt som kallas Lightning för uppladdning av en majoritet av sina produkter. Om du äger en iPhone behöver du inte fundera över kompatibiliteten, eftersom alla aktuella iPhones (iPhone 5 och nyare) använder just Lightning för laddning. I till exempel iPad Pro (3rd gen. 2018) används dock istället USB-C.

Micro-USB

När vi pratar om Micro-USB så talar vi om ett gränssnitt som oftast hittas i äldre Android-smartphones, men också hos många uppladdningsbara tillbehör som till exempel Bluetooth-hörlurar. Micro-USB kan ses lite som föregångaren till USB-C, då äldre Android-enheter kan vara utrustade med en Micro-USB-port, medan nyare enheter idag rockar USB-C för laddning.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Produktspecifikation

 • Total längd: 200 cm
 • Längd från förgrening: 20 cm
 • Output: 2,4 A
 • USB-A till Lightning, Micro-USB och USB-C
 • Textilklädd
 • Synk- och laddkabel

På kartongen står det att produkten stödjer snabbladdning (Fast Charging). Även om dina enheter kommer att laddas effektivt så uppnås inte den laddningshastighet som krävs för att kalla det snabbladdning. Vi ber om ursäkt för detta feltryck.

1009610 Andersson Andersson 3 in 1 Braided USB Cable 2M 2,4A 3 in 1 2M Braided Ladda alla dina mobila enheter med en och samma kabel. Andersson 3 in 1 Braided USB Cable är en funktionell 3-i-1-kabel, som med tre kontakter besparar dig mödan att hålla reda på massa olika laddningssladdar för att ladda både din smartphone och surfplatta. De tre kontakterna - Micro-USB, USB-C och Lightning - ger dig stöd för laddning av likväl Apple-produkter via Lightning, som både nya och äldre Android-produkter via USB-C och Micro-USB. Kabeln stödjer dessutom 2,4 A, något som möjliggör effektiv laddning av flera enheter samtidigt.  Lightning Något många säkerligen redan är bekanta med är att Apple använder ett gränssnitt som kallas Lightning för uppladdning av en majoritet av sina produkter. Om du äger en iPhone behöver du inte fundera över kompatibiliteten, eftersom alla aktuella iPhones (iPhone 5 och nyare) använder just Lightning för laddning. I till exempel iPad Pro (3rd gen. 2018) används dock istället USB-C. Micro-USB När vi pratar om Micro-USB så talar vi om ett gränssnitt som oftast hittas i äldre Android-smartphones, men också hos många uppladdningsbara tillbehör som till exempel Bluetooth-hörlurar. Micro-USB kan ses lite som föregångaren till USB-C, då äldre Android-enheter kan vara utrustade med en Micro-USB-port, medan nyare enheter idag rockar USB-C för laddning. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Produktspecifikation Total längd: 200 cmLängd från förgrening: 20 cmOutput: 2,4 AUSB-A till Lightning, Micro-USB och USB-CTextilkläddSynk- och laddkabel På kartongen står det att produkten stödjer snabbladdning (Fast Charging). Även om dina enheter kommer att laddas effektivt så uppnås inte den laddningshastighet som krävs för att kalla det snabbladdning. Vi ber om ursäkt för detta feltryck. USB-C-kabel 3,8 20 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. USB-C-kabel