Effektiv USB-C-kabel med tre kontakter

Andersson 3 Type-C in 1 Braided USB Cable 1,2M 3A

  Art.nr: 1011417
 • Längd: 1,2 meter
 • Total uteffekt: 3 A
 • USB-A till 3x USB-C
 • Ladda tre enheter samtidigt
 • Textilklädd kabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

3 Type-C in 1 från Andersson är inte som vilken 3-i-1-kabel som helst. Det är en 3-i-1-kabel där samtliga laddningskontakter är av en och samma kontakttyp - USB-C. Ladda hörlurar, smartphone och surfplatta på samma gång, med bara en kabel. Eller varför inte passa på att lägga familjens smartphones på laddning medans ni spenderar lite kvalitetstid tillsammans? Kabeln är textilklädd, något som både motverkar trassel och ökar kabelns hållbarhet, och den totala uteffekten på 3 A möjliggör effektiv laddning av fler enheter samtidigt.

Effektiv USB-C-kabel med tre kontakter

Vad är USB-C?

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med föregångaren Micro-USB har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Produktspecifikation

 • Total längd: 120 cm
 • Längd från förgrening: 20 cm
 • Output: 3 A
 • 1 x USB-A till 3 x USB-C
 • Textilklädd
 • Synk- och laddkabel

På kartongen står det att produkten stödjer snabbladdning (Fast Charging). Även om dina enheter kommer att laddas effektivt så uppnås inte den laddningshastighet som krävs för att kalla det snabbladdning. Vi ber om ursäkt för detta feltryck.

1011417 Andersson Andersson 3 Type-C in 1 Braided USB Cable 1,2M 3A 3 Type-C in 1 1,2M Braided 3 Type-C in 1 från Andersson är inte som vilken 3-i-1-kabel som helst. Det är en 3-i-1-kabel där samtliga laddningskontakter är av en och samma kontakttyp - USB-C. Ladda hörlurar, smartphone och surfplatta på samma gång, med bara en kabel. Eller varför inte passa på att lägga familjens smartphones på laddning medans ni spenderar lite kvalitetstid tillsammans? Kabeln är textilklädd, något som både motverkar trassel och ökar kabelns hållbarhet, och den totala uteffekten på 3 A möjliggör effektiv laddning av fler enheter samtidigt. Vad är USB-C? USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med föregångaren Micro-USB har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Produktspecifikation Total längd: 120 cmLängd från förgrening: 20 cmOutput: 3 A1 x USB-A till 3 x USB-CTextilkläddSynk- och laddkabel På kartongen står det att produkten stödjer snabbladdning (Fast Charging). Även om dina enheter kommer att laddas effektivt så uppnås inte den laddningshastighet som krävs för att kalla det snabbladdning. Vi ber om ursäkt för detta feltryck. USB-C-kabel 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. USB-C-kabel