Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2 m Lightning till USB-C-kabel för iPhone, iPad & iPod

Andersson Lightning-Type C PD 60W 2M

  Art.nr: 1008630
  • Längd: 2 meter
  • Stöd för 3 A
  • Snabbladda iPhone 8 och senare
  • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson USB Type C till Lightning-kabel gör det möjligt för dig att ansluta dina Apple-produkter till vägg- eller billaddare med USB-C-uttag. Kabeln är två meter lång och har stöd för en laddningshastighet på 3 A samt en överföringshastighet på 480 mb/sek när du ansluter din Apple-enhet till USB-C-uttaget på datorn. Ladda din iPhone, iPad och iPod på nolltid med denna 60 W PD-kabel (power delivery).

1008630 1008630 Andersson Andersson Lightning-Type C PD 60W 2M SL-CLP101 Andersson USB Type C till Lightning-kabel gör det möjligt för dig att ansluta dina Apple-produkter till vägg- eller billaddare med USB-C-uttag. Kabeln är två meter lång och har stöd för en laddningshastighet på 3 A samt en överföringshastighet på 480 mb/sek när du ansluter din Apple-enhet till USB-C-uttaget på datorn. Ladda din iPhone, iPad och iPod på nolltid med denna 60 W PD-kabel (power delivery). USB-C-kabel 4,1 14 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. USB-C-kabel