USB-C-kabel för snabb laddning och överföring

Andersson USB 3.1 Gen 1 C - A 2m White 3A

  Art.nr: 1004182
 • Längd: 2 meter
 • Stödjer 3 A för snabb laddning
 • USB 3.1 Gen1
 • USB-C till USB-A
 • Snabb laddning och överföring på 5 GB/sek

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Synk- och laddkabel på två meter mellan USB-C till USB-A som ger dig snabb överföring och laddning för mobiltelefoner, surfplattor och laptops som använder sig av USB-C-uttag. Kabeln är utrustad med stöd för 3 A samt USB 3.1 Gen1 vilket ger snabb laddning och en överföringshastighet på 5 GB/sek. Använd kabeln tillsammans med en snabbladdare för snabb laddning eller anslut mobiltelefonen till datorn för överföring av bilder, filmer och kontakter.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med microUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Andersson USB 3.1 Gen1 C-A

3 A ger möjlighet till Quick Charge

USB-C-kabeln har stöd för 3A vilket innebär att du har möjligheten att nyttja riktigt snabb laddning med Quick Charge om din mobiltelefon har stöd för detta.

Med en Quick Charge-laddare finns möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 minuter.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

Titta även på

Flätad textilkabel

(27 st)
 • Längd: 1,5 meter / USB-C 3.1 Gen2
 • Stödjer 3 A för snabb laddning
 • Snabb laddning och överföring på 10 GB/sek

149:-

Titta även på

Flätad textilkabel

(27 st)
 • Längd: 1,5 meter / USB-C 3.1 Gen2
 • Stödjer 3 A för snabb laddning
 • Snabb laddning och överföring på 10 GB/sek

149:-

1004182 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 1 C - A 2m White 3A SL-CDP202 2M Synk- och laddkabel på två meter mellan USB-C till USB-A som ger dig snabb överföring och laddning för mobiltelefoner, surfplattor och laptops som använder sig av USB-C-uttag. Kabeln är utrustad med stöd för 3 A samt USB 3.1 Gen1 vilket ger snabb laddning och en överföringshastighet på 5 GB/sek. Använd kabeln tillsammans med en snabbladdare för snabb laddning eller anslut mobiltelefonen till datorn för överföring av bilder, filmer och kontakter. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med microUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. 3 A ger möjlighet till Quick Charge USB-C-kabeln har stöd för 3A vilket innebär att du har möjligheten att nyttja riktigt snabb laddning med Quick Charge om din mobiltelefon har stöd för detta.Med en Quick Charge-laddare finns möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 minuter. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. USB-C-kabel 3,3 17 129 SEK 129 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. USB-C-kabel