Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A 1m Black 3A - Otroligt slitstark USB-C-kabel
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Otroligt slitstark USB-C-kabel

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A 1m Black 3A

  Art.nr: 1004186
  • Längd: 1 meter
  • Stödjer 3 A för snabb laddning
  • Premiumkabel med förstärkt sladd
  • USB-A till USB-C 3.1 Gen2
  • Snabb laddning och överföring på 10 GB/sek
149:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Andersson USB 3.1 Gen 2 är en premium-kabel med oöverträffad hållbarhet för dig som vill vara säker på att laddkabeln alltid ska vara redo. USB-C-kabeln är tillverkad i mycket kraftfulla material vilket ger marknadens största hållbarhet. Kabeln är tillverkad i ett material liknande det som används i skottsäkra västar. De starka fibrerna är extremt flexibla och kan både böjas och streckas ut utan att kabeln skadas.

Använd kabeln för laddning och synkning av mobiltelefoner och surfplattor som använder USB-C. Med stöd för 3 A får du en laddkabel som klarar av riktigt snabb laddning av såväl mobiltelefoner som surfplattor. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning. Med USB-C 3.1 Gen2 har du möjligheten med snabba överföringshastigheter på upp till 10 Gb/sek.

Andersson USB 3.1 Gen2 C-A
Andersson USB 3.1 Gen2 C-A

Förstärkt sladd för största möjliga hållbarhet

Förstärkt sladd för största möjliga hållbarhet. De flexibla förstärkande fibrerna gör att du kan både böja och dra i sladden utan att riskera att kabeln ska gå sönder. Detta kombinerat med en trasselfri, flätad kabel gör att du kan ta med kabeln överallt utan att någonsin riskera att den ska gå sönder.

Förstärkta hus och nylonöverdrag

Kabelns uttag är kraftigt förstärkta för att undvika risken för glapp mellan sladd och uttag. Det flätade nylonöverdraget ger en suverän slitstyrka för hållbarhet över tid.

Andersson USB 3.1 Gen2 C-A

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med microUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Praktiskt buntband ingår

I förpackningen ingår det även ett smart buntband.
Tack vare det praktiska buntbandet i matchande färg kan du enkelt binda ihop sladden och undvika långa sladdar som sticker ut.

Andersson USB 3.1 Gen2 C-A

3 A ger möjlighet till Quick Charge

USB-C-kabeln har stöd för 3A vilket innebär att du har möjligheten att nyttja riktigt snabb laddning med Quick Charge om din mobiltelefon har stöd för detta.

Med en Quick Charge-laddare finns möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara 30 minuter.