Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flätad USB-C-kabel med slitstarka metallhöljen

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 3m Space Gray 3A

  Art.nr: 1004185
  • Längd: 3 meter
  • Stödjer 3 A för snabb laddning
  • Flätad textilkabel för trasselfri användning
  • USB-A till USB-C 3.1 Gen2
  • Snabb laddning och överföring på 10 GB/sek

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabb, slitstark och snygg USB-C-kabel på tre meter för laddning av mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av USB-C-uttag.  Andersson USB 3.1 Gen 2 C-A Braided har stöd för 3 A för riktigt snabb laddning av alla mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av USB-C. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning. Med USB-C 3.1 Gen2 har du möjligheten med snabba överföringshastigheter på upp till 10 GB/sek.

Flätad textilkabel med slitstarka uttag

Den tre meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.

Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för att ha i fickan för snabb laddning av mobiltelefonen. Med en längd på tre meter passar kabeln utmärkt när du laddar mobiltelefonen men fortfarande behöver använda den.

Andersson USB-C Braided

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med microUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

3 A ger möjlighet till Quick Charge

USB-C-kabeln har stöd för 3A vilket innebär att du har möjligheten att nyttja riktigt snabb laddning med Quick Charge om din mobiltelefon har stöd för detta.

Med en Quick Charge-laddare finns möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 minuter.

1004185 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 3m Space Gray 3A SL-CCZ501 3M Snabb, slitstark och snygg USB-C-kabel på tre meter för laddning av mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av USB-C-uttag.  Andersson USB 3.1 Gen 2 C-A Braided har stöd för 3 A för riktigt snabb laddning av alla mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av USB-C. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning. Med USB-C 3.1 Gen2 har du möjligheten med snabba överföringshastigheter på upp till 10 GB/sek. Flätad textilkabel med slitstarka uttag Den tre meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för att ha i fickan för snabb laddning av mobiltelefonen. Med en längd på tre meter passar kabeln utmärkt när du laddar mobiltelefonen men fortfarande behöver använda den. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med microUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. 3 A ger möjlighet till Quick Charge USB-C-kabeln har stöd för 3A vilket innebär att du har möjligheten att nyttja riktigt snabb laddning med Quick Charge om din mobiltelefon har stöd för detta.Med en Quick Charge-laddare finns möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 minuter. USB-C-kabel 3,3 25 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. USB-C-kabel