Flätad USB-C-kabel med slitstarka metallhöljen

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 3m Space Gray 3A

  Art.nr: 1004185
  • Längd: 3 meter
  • Stödjer 3 A för snabb laddning
  • Flätad textilkabel för trasselfri användning
  • USB-A till USB-C 3.1 Gen2
  • Snabb laddning och överföring på 10 GB/sek

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabb, slitstark och snygg USB-C-kabel på tre meter för laddning av mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av USB-C-uttag.  Andersson USB 3.1 Gen 2 C-A Braided har stöd för 3 A för riktigt snabb laddning av alla mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av USB-C. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning. Med USB-C 3.1 Gen2 har du möjligheten med snabba överföringshastigheter på upp till 10 GB/sek.

Flätad textilkabel med slitstarka uttag

Den tre meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.

Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för att ha i fickan för snabb laddning av mobiltelefonen. Med en längd på tre meter passar kabeln utmärkt när du laddar mobiltelefonen men fortfarande behöver använda den.

Andersson USB-C Braided

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med microUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

3 A ger möjlighet till Quick Charge

USB-C-kabeln har stöd för 3A vilket innebär att du har möjligheten att nyttja riktigt snabb laddning med Quick Charge om din mobiltelefon har stöd för detta.

Med en Quick Charge-laddare finns möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 minuter.

1004185 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 2 C - A Braided 3m Space Gray 3A SL-CCZ501 3M Snabb, slitstark och snygg USB-C-kabel på tre meter för laddning av mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av USB-C-uttag.  Andersson USB 3.1 Gen 2 C-A Braided har stöd för 3 A för riktigt snabb laddning av alla mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av USB-C. Anslut kabeln till USB-uttaget på datorn för synkning eller väggladdaren för laddning. Med USB-C 3.1 Gen2 har du möjligheten med snabba överföringshastigheter på upp till 10 GB/sek. Flätad textilkabel med slitstarka uttag Den tre meter långa sladden är tillverkad i flätad textil för trasselfri och slitstark användning.Med förstärkta uttag och kontakter med metallhöljen får du en laddkabel med ökad hållbarhet som är perfekt för att ha i fickan för snabb laddning av mobiltelefonen. Med en längd på tre meter passar kabeln utmärkt när du laddar mobiltelefonen men fortfarande behöver använda den. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med microUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. 3 A ger möjlighet till Quick Charge USB-C-kabeln har stöd för 3A vilket innebär att du har möjligheten att nyttja riktigt snabb laddning med Quick Charge om din mobiltelefon har stöd för detta.Med en Quick Charge-laddare finns möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 minuter. USB-C-kabel 3,4 27 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. USB-C-kabel