Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Synk- och laddkabel USB-C till USB-C

Andersson USB 3.1 Gen 2 C - C White 1M 3A

  Art.nr: 1004187
  • Längd: 1 meter
  • Stödjer 3 A för snabbladdning
  • USB 3.1 Gen 2
  • USB-C till USB-C
  • Överföringshastighet på 10 GB/sek

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Synk- och laddkabel på en meter med den vändbara USB-C-kontakten i båda ändarna. USB-C-kabeln ger dig riktigt snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor, laptops och andra enheter som använder sig av USB-C-uttag. Kabeln är utrustad med stöd för 3 A samt USB 3.1 Gen2 vilket ger en snabb laddning och en överföringshastighet på hela 10 GB/sek, så du slipper sitta och vänta länge när du synkar enheten med datorn. 

Använd kabeln med kompatibel USB-laddare för snabbladdning eller anslut din enhet till datorn för snabb överföring av bilder och filmer m.m.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med microUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

1004187 1004187 Andersson Andersson USB 3.1 Gen 2 C - C White 1M 3A SL-CBP205 Synk- och laddkabel på en meter med den vändbara USB-C-kontakten i båda ändarna. USB-C-kabeln ger dig riktigt snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor, laptops och andra enheter som använder sig av USB-C-uttag. Kabeln är utrustad med stöd för 3 A samt USB 3.1 Gen2 vilket ger en snabb laddning och en överföringshastighet på hela 10 GB/sek, så du slipper sitta och vänta länge när du synkar enheten med datorn.  Använd kabeln med kompatibel USB-laddare för snabbladdning eller anslut din enhet till datorn för snabb överföring av bilder och filmer m.m. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med microUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. USB-C-kabel 4 4 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar
  3. USB-C-kabel