Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

USB-C till USB-C-kabel för riktigt snabba hastigheter

Andersson USB 3.2 C - C White 1M 5A PD100W

  Art.nr: 1004188
  • Längd: 1 meter
  • Stöder 5 A Power Delivery 100W för laddning av datorer
  • USB 3.2
  • USB-C till USB-C
  • Synkning och överföring i upp till 20 GB/sek
Längd: 1
1
2

199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med denna USB-C till USB-C-kabel från Andersson kan du njuta av riktigt snabba hastigheter vid såväl laddning som dataöverföring. Den en meter långa kabeln är utrustad med stöd för 5 A och Power Delivery på 100 W vilket ger dig möjligheten att få en effektiv, kraftfull och snabb laddning av datorer, surfplattor samt mobiltelefoner som använder sig av USB-C-kontakt. Det enda som behövs är en kompatibel USB-laddare eller powerbank.

USB-C till USB-c

USB 3.2 Gen1-teknik

Med USB 3.2 Gen1-tekniken finns möjligheten föra över data mellan enheter med en imponerande hastighet på upp till 20 GB/sek.

Power Delivery

USB-C-kabeln har stöd för Power Delivery vilket gör det möjligt att få snabb och effektiv laddning av bärbara datorer som använder sig av USB-C-tekniken. Det som behövs är en väggladdare, billaddare eller powerbank som har stöd för Power Delivery.

USB-C till USB-c

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med MicroUSB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.