USB-C-kabel för laddning och överföring

Andersson USB-C to USB-A 3.0 1m black

  Art.nr: 240842
 • Längd: 1 meter
 • Upp till 3 A för snabbladdning
 • USB 3.0
 • USB-C till USB-A
 • Överföringshastigheter upp till 5 GB/sek

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Synk- och laddkabel på en meter mellan USB-C till USB-A som ger dig snabb överföring och laddning av mobiltelefoner, surfplattor och laptops som använder sig av USB-C-uttag. Andersson USB-C to USB-A har stöd för 3 A och en nedladdningshastighet på 5 GB/sek mellan enhet och dator. 

Använd kabeln tillsammans med en snabbladdare för snabb laddning eller anslut mobiltelefonen till datorn för överföring av bilder, filmer och kontakter.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

3 A ger möjligheten till Quick Charge

USB-C-kabeln har stöd för 3A vilket innebär att du har möjligheten att nyttja riktigt snabb laddning med Quick Charge om din mobiltelefon har stöd för detta.

Med en Quick Charge-laddare finns möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 min.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

Titta även på

(7 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stödjer 3 A för snabb laddning
 • Snabb laddning och överföring på 5 GB/sek

99:-

Titta även på

(7 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stödjer 3 A för snabb laddning
 • Snabb laddning och överföring på 5 GB/sek

99:-

240842 Andersson Andersson USB-C to USB-A 3.0 1m black Synk- och laddkabel på en meter mellan USB-C till USB-A som ger dig snabb överföring och laddning av mobiltelefoner, surfplattor och laptops som använder sig av USB-C-uttag. Andersson USB-C to USB-A har stöd för 3 A och en nedladdningshastighet på 5 GB/sek mellan enhet och dator.  Använd kabeln tillsammans med en snabbladdare för snabb laddning eller anslut mobiltelefonen till datorn för överföring av bilder, filmer och kontakter. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. 3 A ger möjligheten till Quick Charge USB-C-kabeln har stöd för 3A vilket innebär att du har möjligheten att nyttja riktigt snabb laddning med Quick Charge om din mobiltelefon har stöd för detta.Med en Quick Charge-laddare finns möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara 35 min. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. USB-C-kabel 2,8 5 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. USB-C-kabel