Anslut USB-tillbehör till Android-telefon

Andersson USB OTG cable

  Art.nr: 204412
 • Adapter från USB-A till microUSB
 • USB OTG
 • Anslut ex mus och tangentbord till mobilen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson USB OTG är en smart och smidig lösning om du vill ansluta USB-enheter till din Android-telefon, alltifrån USB-minne, XBox-kontroll till mus och tangentbord. USB-adaptern ansluts till din telefon via microUSB och sedan har du en fullstor USB-A-ingång redo att användas.

Du kan ansluta USB-minne, portabla hårddiskar eller andra USB-tillbehör som din mobil klarar av att driva. Tänk på att det är din telefon som avgör om du klarar av att driva olika typer av USB-tillbehör. För att ta reda på vad du kan ansluta titta i manualen till din mobiltelefon.

Spela MineCraft i mobilen eller surfplattan

Exempel på användningsområden för en USB OTG-kabel kan vara för att spela spel med us-enheter. Få exempelvis den rätta känslan för MineCraft och koppla in mus och tangentbord även när du sitter på tåget.

Titta även på

(0 st)
 • Adapter från USB-A till micro-USB
 • USB OTG
 • Anslut USB-tillbehör till din mobiltelefon

49:-

Titta även på

(0 st)
 • Adapter från USB-A till micro-USB
 • USB OTG
 • Anslut USB-tillbehör till din mobiltelefon

49:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

204412 Andersson Andersson USB OTG cable SMDU54-00KK Andersson USB OTG är en smart och smidig lösning om du vill ansluta USB-enheter till din Android-telefon, alltifrån USB-minne, XBox-kontroll till mus och tangentbord. USB-adaptern ansluts till din telefon via microUSB och sedan har du en fullstor USB-A-ingång redo att användas.Du kan ansluta USB-minne, portabla hårddiskar eller andra USB-tillbehör som din mobil klarar av att driva. Tänk på att det är din telefon som avgör om du klarar av att driva olika typer av USB-tillbehör. För att ta reda på vad du kan ansluta titta i manualen till din mobiltelefon. Spela MineCraft i mobilen eller surfplattan Exempel på användningsområden för en USB OTG-kabel kan vara för att spela spel med us-enheter. Få exempelvis den rätta känslan för MineCraft och koppla in mus och tangentbord även när du sitter på tåget. USB-kabel 4,4 7 39 SEK 39 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kablar
 3. USB-kabel