Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

1 meter synk- och anslutningskabel med USB 3.0

Valueline USB 3.0 - USB Micro

  Art.nr: 210382
  • USB A hane - Micro B hane
  • 1 meter
  • USB 3.0
  • Bakåtkompatibel med USB 2.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

1 meter ladd- och synk-kabel med USB 3.0

Denna USB-kabel har en maximal överföringshastighet på 5 Gbit/sekund.Det sker också överföring av data åt båda riktningarna samtidigt, vilket ger ännu snabbare överföring och hjälper till att skynda på uppladdning av USB-enheter som telefoner och surfplattor.

Version 3.0 är lämplig för stora filöverföringar och snabb uppladdning (upp till 80% snabbare) av USB-enheter som mobiler och surfplattor som är kompatibel med USB 3.0.

En USB 3.0-kabel är bakåtkompatibel med 2.0 och fungerar med alla befintliga USB-anslutningar.

210382 210382 Valueline Valueline USB 3.0 - USB Micro VLCP61500L10 1 meter ladd- och synk-kabel med USB 3.0Denna USB-kabel har en maximal överföringshastighet på 5 Gbit/sekund.Det sker också överföring av data åt båda riktningarna samtidigt, vilket ger ännu snabbare överföring och hjälper till att skynda på uppladdning av USB-enheter som telefoner och surfplattor.Version 3.0 är lämplig för stora filöverföringar och snabb uppladdning (upp till 80% snabbare) av USB-enheter som mobiler och surfplattor som är kompatibel med USB 3.0.En USB 3.0-kabel är bakåtkompatibel med 2.0 och fungerar med alla befintliga USB-anslutningar. Kablar 5 1 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kablar