Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DJI Osmo Pocket med Expansion Kit-tillbehörspaket

DJI Osmo Pocket and Osmo Pocket Expansion Kit

  Art.nr: P347
  • Paket med DJI Osmo Pocket & Expansion Kit
  • 32 GB minneskort och modul för trådlös överföring
  • Kontrollhjul och fästanordning medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

  • DJI Osmo Pocket
  • DJI Osmo Pocket Expansion Kit (Part 13)
DJI DJI Osmo Pocket - Effektiv gimbal med inbyggd kamera

2 990:-

DJI Osmo Pocket är en smidig variant av en modern gimbal i kompakt format som enkelt låter dig fånga stadigt och och högkvalitativt bildmaterial. En integrerad kamera som filmar i upp till 4K-upplösning med 60 fps låter dig fånga alla ögonblick på ett minnesvärt sätt - värt att återuppleva gång på gång. Allt kan styras med ett fåtal knappar och entums touch-displayen, alternativt ansluts en kompatibel smartphone om du vill ha en större skärm.

Osmo Pocket är olik övriga actionkameror som ofta används i tuffare omständigheter - men passar utmärkt för att fånga stadiga och cinematiska sekvenser i vardagen som videos med familjen eller din semester. Actionkameror med integrerad bildstabilisering kan delvis ta bort skakningar men däremot inte förhindra vinklande av kameran som en gimbal gör för att effektivt hålla sig vågrät.

För dig som har en actionkamera sedan tidigare eller bara vill kunna ta del av alla möjliga och tillgängliga fästen som finns till dessa kan du komplettera med "Osmo Pocket Mount". Du gör din gimbal kompatibel med hundratals varianter av fästen till varierande ändamål som låter dig montera kameran precis där du behöver eller vill för att få ett perfekt resultat.

Imponerande kamera i litet format

Trots sin kompakta utformning har DJI lyckats få ihop en kamera som ger riktigt imponerande resultat. Med dess 1/2.3" kamerasensor fångar du bildmaterial i 12 mp och har ett upptagningsområde på 80° som ger en naturlig känsla som låter dig undvika förvrängningar av bilden. Utöver filmning i upp till 4K-upplösning i 60 fps kan du även få trivsam slowmotion video i hög kvalitet.

Pixelstorleken på 1,55μm ger en utsökt skärpa som slår konkurrenterna i bildkvalitet gällande skärpan. Även färgåtergivningen imponerar stort i alla videos och det låga bländarvärdet på f/2.0 ger utmärkt upptagning i begränsade ljusförhållanden. 

För dig som inte är förtjust i ett automatiskt läge gällande kamerans inställningar så kan allt från ISO, slutartid till vitbalans och exponeringskompensation ställas in manuellt efter egen smak och tycke.

Utöver video så ger dubbla mikrofoner förvånansvärt klar ljudupptagning i stereo med hjälp av en mikrofon placerad på framsidan och en undertill.

Effektiv stabilisering och innovativa funktioner

Med en gimbal som har treaxlig motoriserad stabilisering elimineras effektivt skakningar och ger dig följsamt filmat material. Ta del av utmärkta funktioner som "FaceTrack" som spårar spårar dig som filmar, "ActiveTrack" för att följa valfritt motiv, eller varför inte "FPV"-läget som på ett realistiskt vis återskapar upplevelsen precis som du upplevt den i oavsett riktning.

Du kan även spela in snygga "MotionLapse" vilket är likt traditionella Timlapse videor men med lite extra rörelse i för dynamisk och professionell känsla. Du kan lika väl fånga snygga stillbilder i 12 megapixel samt 3x3 panoramafoton som automatiskt sys ihop direkt i din Osmo Pocket.

Släpp lös kreativiteten med appen DJI Mimo

Med speciellt framtagen app för material filmat med DJI finns appen DJI Mimo som är ett intuitivt och kraftfullt redigeringsverktyg som kan förbättra både foton och videos. Filma med inspelningsläget "Story mode" som kan skapa cinematisk kortfilm med en enkel knapptryckning. Du får professionell känsla och kvalitet med exklusiva filter och ljudspår samt en video på under en minut - perfekt för delning i sociala medier.

Justera dina videos med mallar, musik, ljusstyrka, färgmättnad, kontrast och skärpa. Styr över uppspelningshastigheten, riktning och lägg till valfri vattenmärkning. "My Story" video-mallen är designad av proffs för att ge dig ett snabbt och imponerande slutresultat.

Har du din kompatibla smartphone sammankopplad till Osmo Pocket får du en större skärm med ytterligare precision och kan få HD-live view från allt som kameran ser. 

Du ansluter enkelt din smartphone till sidan av din gimbal med hjälp av extra tillbehör kompatibelt med USB-C- samt Lightning-kontakt för dessa ytterligare funktioner. Inspelat material sparas på kompatibelt MicroSD-kort som säljs separat och du väljer själv om du vill ta ut det för bildöverföring eller om du vill ladda ner det till din anslutna telefon eller dator.

Aktivering av Osmo Pocket

Första gången du använder din Osmo Pocket behöver den aktiveras via appen DJI Mimo. För att kunna utföra aktiveringen krävs en mobiltelefon med lightning- eller USB-C-ingång. För dig med en mobiltelefon med andra kontakter finns adaptrar att köpa till, beroende på vilken kontakt du har. 

DJI Osmo Pocket Expansion Kit

990:-

Osmo Pocket Expansion Kit (Part 13) är ett tillbehörspaket till DJI Osmo Pocket som ger dig nya möjligheter till användning. Utöver utmärkt lagringsutrymme på ett 32 GB MicroSD-kort får du även nedanstående praktiska tillbehör.

"Accessory Mount"

Montera kameran på fästen kompatibla med traditionella actionkameror. Nu kommer du kunna fästa DJI Osmo Pocket med samma klassiska tumskruv som medföljer fästen till actionkameror och du får nya möjligheter att fånga unika videos ur varierande perspektiv.

"Wireless Module"

Skapa en trådlös brygga med WiFi och Bluetooth mellan exempelvis din smartphone och din kamera. Få enklast möjliga filöverföring men även en stabil fot för kameran at stå med.

"Controll Wheel"

Få utmärkt kontroll över panorerings- och tilt-funktion så du får ökad precision i både fotograferande och filmande.

P347 DJI Osmo Pocket and Osmo Pocket Expansion Kit Actionkamera 3980 SEK 3980 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Actionkamera